FAQ – întrebări frecvente

Mai ai nelămuriri privind cabinele foto? În următoarea secțiune abordăm cele mai frecvente întrebări cu care ne-am întâlnit! Le poți consulta pe toate deodată, sau identifică secțiunea care te interesează cel mai mult!

Dacă ai nevoie de un răspuns personalizat, te rugăm să ne contactezi direct.

CABINE FOTO DIN CENTRE COMERCIALE

Atât în cazul cabinelor fixe (amplasate în centre comerciale), cât și al cabinelor foto mobile (disponibile pentru închiriere la diverse evenimente), fotografiile sunt gata în mai puțin de 1 minut după ce apeși butonul “Start”. Cu alte cuvinte, le obții pe loc, prin fanta specială din lateralul cabinei.

În cabinele foto din centre comerciale îți stau la dispoziție o multitudine de tipuri de fotografii haioase, dar ai posibilitatea de a face și poze pentru legitimație. Dintre opțiunile de poze haioase amintim 2 tipuri de formate: 2 fâșii de 5 x 15 cm, sau formatul tradițional de 10 x 15 cm. Pe lângă acestea, în cazul pozelor pe fâșii poți alege din mai multe variante: cu efect de alb-negru, sepia sau frames (efecte de animație). În cazul colajelor (fotografii de 10 x 15 cm) poți alege din design-uri specifice sezonului curent (colaje de iarnă, de Crăciun, de ziua îndrăgostiților, de 8 Martie, de Paște, de începerea școlii, etc.), fiind foarte apreciate nu numai de tineri, dar și de familii care vor o amintire cu copiii.

Aici poți vizualiza un tutorial cum să faci poze haioase la cabinele noastre foto din centre comerciale.

Da, una dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție este cea a fotografiilor tip ID. Aceste fotografii au dimensiunile de 3,5 x 4,5 cm și le poți folosi pentru diplome, legitimații și alte documente. Fotografiile pot fi tăiate un pic pe margini, pentru a se potrivi oricărui spațiu.

Atenție! Îți recomandăm să fii foarte atent la poziționare, să stai drept și nemișcat în momentul în care se captează imaginile. Important e să urmărești previzualizarea pe ecranul cabinei și să te asiguri că te-ai așezat corect, astfel încât fotografia să-ți cuprindă în întregime capul și/sau partea de sus a bustului. De asemenea, trebuie să te uiți direct în cameră (și nu pe ecran) în momentul în care se captează imaginea.

Pentru mai mult ajutor, poți să parcurgi aici și tutorialul nostru cum să faci poze ID.

Da, pentru fotografiile haioase, simultan cu tipărirea pozelor, vei avea o previzualizare a acestora pe ecranul cabinei. Iar în cazul fotografiilor de legitimație TU trebuie să selectezi varianta cea mai potrivită pentru print.

Da. Chiar înainte de listare și plată, îți apare opțiunea de ”Do you want extra copies?” – ”Dorești mai multe copii? ”. Aici ai posibilitatea de a alege câte copii vrei din sesiunea curentă.

Pozele haioase de tip fâșii (2 bucăți de fâșii de câte 5 x 10 cm) și colaj (poze de 10 x 15 cm) se pot descărca și în format electronic de pe www.myphotocode.com, prin introducerea codului unic de pe marginea pozelor. De pe această platformă poți descărca și un GIF automat și mesajul video, în cazul în care ai optat pentru aceasta. Pe lângă acestea, aceste materiale foto și video se pot distribui și pe rețele de socializare.

Opțiunea de Video Messaging se activează numai după o sesiune de poze haioase. Această opțiune este absolut gratuită, însă necesită ca în prealabil să efectuați o sesiune de poze. Opțiunea nu presupune plasarea unui mesaj, puteți decide și să excludeți acest serviciu.

Numărul optim de persoane care pot intra în cabinele noastre fixe este de 2-3 persoane, dar poate tu găsești soluția să încăpeți mai mulți.

CABINE FOTO DE LA EVENIMENTE

Cabina foto pentru evenimente poate găzdui chiar și 10 sau mai multe persoane, pentru o ședință foto. Indiferent de formatul ales, cu siguranță intră toată gașca în cadru.

Cu photo booth-ul inchiriat pentru evenimente ai la dispoziție toate opțiunile de poze haioase oferite de cabina foto din centre comerciale (mai puțin fotografiile ID, de tip legitimație). Așadar ai la dispoziție 2 formate de poze, în funcție de pachetul ales de client: 2 fâșii de câte 5 x 15 cm, respectiv 1 fotografie de 10 x 15 cm (formatul tradițional). Efectele de poze în principiu sunt aceleași ca și în cazul cabinele foto din centre comerciale, în funcție de pachetul ales de clienții care-ți pun la dispoziție cabina foto.

În cazul cabinei foto închiriate la eveniment relistarea pozelor se face în mod gratuit, pentru toate persoanele din cadru. În plus, toate pozele de tip fâșie sunt magnetizate pe spate, pentru ca tu să te poți bucura de ele zi de zi.

Iar cel mai mare avantaj constă în faptul că venim noi la tine (la evenimentul organizat de tine) și nu trebuie să vii tu la noi.

Pozele haioase de tip fâșii (2 bucăți de fâșii de câte 5 x 10 cm) și colaj (poze de 10 x 15 cm) se pot descărca și în format electronic de pe www.myphotocode.com, prin introducerea codului unic de pe marginea pozelor. De pe această platformă poți descărca și un GIF automat și mesajul video, în cazul în care ai optat pentru aceasta. Pe lângă acestea, aceste materiale foto și video se pot distribui și pe rețele de socializare.

În plus, pentru clienții care închiriază cabine foto pentru evenimentul lor, chiar pachetul de bază conține un DVD (sau stick USB) toate pozele făcute în timpul evenimentului.

Este simplu. Completează cererea de ofertă cu datele specifice evenimentului tău, iar noi revenim cu o ofertă personalizată. Fiecare eveniment este diferit, iar prețurile de închiriere ale cabinelor foto diferă în funcție de opțiunile suplimentare alese, numărul de invitați, și orele de prestări servicii.

Fiecare eveniment are specificul său, iar cerințele organizatorilor diferă, în funcție de mai mulți factori (locație, număr de participanți etc.). Cu siguranță, și evenimentul tău este unul special, iar tu îți dorești să fie cât mai reușit. Așadar, te rugăm să ne contactezi direct, pentru a discuta cerințele tale. Îți vom pune la dispoziție o ofertă personalizată exclusiv pentru tine.

După semnarea contractului de închiriere a cabinei foto, cu câteva săptămâni înainte de eveniment te vom contacta pentru detaliile legate de evenimentul tău. Ce logo dorești să apară pe poze, ce tip de tăblițe personalizate dorești și care va fi mesajul acestora (în cazul în care ai optat pentru acestea), ce fel de fundal dorești pentru poze, unde se va amplasa cabina foto în incinta sălii, etc. Ne place să fim pregătiți din timp pentru evenimentele noastre, pentru ca în ziua evenimentului, cu toții să ne putem concentra pe distracția voastră și pe a face evenimentul vostru unul cât mai memorabil.

CE ESTE UN PHOTO BUS?

Un photo bus este un bus de dimensiuni mici în care este amplasat o cabină foto. Busul nostru este un Volkswagen T2 din 1972, complet restaurat, în care am montat o cabină foto în toată regula. Cabina foto din mașină este la fel de funcțională ca și celelalte cabine foto din oferta nostră, ba mai mult, chiar și fotografiile sunt de aceeași calitate.

În BW Photo Bus ai la dispoziție toate opțiunile de poze haioase oferite de cabinele foto pentru evenimente. Așadar ai la dispoziție 2 formate de poze, în funcție de pachetul ales de client: 2 fâșii de câte 5 x 15 cm, respectiv 1 fotografie de 10 x 15 cm (formatul tradițional). Efectele de poze în principiu sunt aceleași ca și pe cabinele foto de la evenimente, aici depinde de pachetul ales de clientul care-ți pune la dispoziție cabina foto.

În cazul închirierii photo bus-ului la eveniment, relistarea pozelor se face în mod gratuit, pentru toate persoanele din cadru, plus, toate pozele de tip fâșie sunt magnetizate pe spate, pentru ca tu să te poți bucura de ele zi de zi.

În cazul photo bus-ului, realizarea pozelor se face în interiorul mașinii, iar numărul maxim de persoane care încap în mașină este egală cu numărul pasagerilor care încap pe bancheta din spate: 3 persoane.

Da. În cazul de față ai avea un serviciu 2 în 1. Pentru cotațiile serviciului de transportul mirilor, te rugăm să ne semnalezi și acest detaliu în cererea de ofertă de preț pentru photo bus.

Da. Este posibil în limita disponibilității photo bus-ului. În momentul cererii de ofertă te rog să precizezi și acest detaliu, iar noi vom încerca să revenim în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Este foarte simplu și rapid. Completează cererea de ofertă cu datele specifice evenimentului tău, iar noi revenim cu o ofertă personalizată. Fiecare eveniment este diferit, iar prețurile de închiriere a serviciului de photo bus diferă în funcție de opțiunile suplimentare alese, numărul de invitați, și orele de prestări servicii.

Atenție!

BW Photo Bus este pentru a fi folosit în exteriorul sălii, pentru alte idei de amplasare, te rugăm să ne semnalezi acest lucru în cererea de ofertă de preț.

Fiecare eveniment are specificul său, iar cerințele organizatorilor diferă, în funcție de mai mulți factori (locație, număr de participanți etc.). Cu siguranță, și evenimentul tău este unul special, iar tu îți dorești să fie cât mai reușit. Așadar, te rugăm să ne contactezi direct, pentru a discuta cerințele tale legate de photo bus. Îți vom pune la dispoziție o ofertă personalizată exclusiv pentru tine.

Atenție!

BW Photo Bus este pentru a fi folosit în exteriorul sălii, pentru alte idei de amplasare, te rugăm să ne semnalezi acest lucru în cererea de ofertă de preț.

După semnarea contractului de închiriere pentru photo bus, te vom contacta pentru detaliile legate de evenimentul tău. Ce logo dorești să apară pe poze, ce tip de tăblițe personalizate dorești și care va fi mesajul acestora (în cazul în care ai optat pentru acestea), unde se va amplasa mașina, etc. Ne place să fim pregătiți din timp pentru evenimentele noastre, pentru ca în ziua evenimentului, cu toții să ne putem concentra pe distracția voastră și pe a face evenimentul vostru unul cât mai memorabil.

Atenție!

BW Photo Bus este pentru a fi folosit în exteriorul sălii, pentru alte idei de amplasare, te rugăm să ne semnalezi acest lucru în cererea de ofertă de preț.

Cabina foto din mașină cu cadru din lemn masiv lucrat manual poate fi scos din photo bus și mutat în sala de evenimente, în cazul în care mașina este amplasată în exteriorul sălii sau în grădină. Astfel petrecerea în fața obiectivului camerei foto continua în aceeași ambianță ca și în mașină, fără a fi deranjați de ploaie, vânt sau alte elemente ale naturii.

Suprafața minima necesară pentru a opera photo bus în condiții optime este de 5 x 3 x 1.90 m (lungime x lățime x înălțime). Pe lângă aceste dimensiuni, trebuie să ai în vedere și modalitatea în care mașina poate fi amplasată în interiorul sălii (dacă acest lucru este posibil). Sursa de energie necesară este de 220 V.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți și pagina BW Photo Bus.

intră pe site