FAQ – întrebări frecvente

Dacă ai întrebări pentru noi, te invităm să consulți, mai întâi, secțiunea aceasta de Întrebări frecvente. Dacă ai nevoie de un răspuns personalizat, te rugăm să ne contactezi direct.

Cabinele noastre foto sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, astfel încât întreaga experiență să se desfășoare cât mai ușor. Camera foto de rezoluție înaltă asigură o calitate excepțională a imaginii. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în cabină, să tragi perdeaua, să alegi tipul de poză dorit și să zâmbești. La final, vei primi 2 fâșii (strips) cu câte 4 poze fiecare, tipărite cu maximă precizie pe hârtie fotografică de calitate.

Atât în cazul cabinelor fixe (amplasate în centre comerciale mari din țară), cât si al cabinelor foto mobile (disponibile pentru închiriere la diverse evenimente private sau corporate), fotografiile sunt gata în mai puțin de 1 minut după ce apeși butonul Start. Cu alte cuvinte, le obții pe loc, prin fanta specială din lateralul cabinei.

Odată intrat în cabină, te vei convinge că toate opțiunile puse la dispoziție sunt mai mult decât ușor de selectat. Fie că alegi fotografie color, fotografie alb-negru, poze cu fundal predefinit, poză Street Art sau fotografie de tip ID, tot ce trebuie să faci este să alegi opțiunea corespunzătoare, în funcție de instrucțiunile de pe ecranul cabinei.

Da, una dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție este cea a fotografiilor tip ID. Aceste fotografii au dimensiunile de 3,5 x 4,5 cm și le poți folosi pentru diplome, legitimații și alte documente. Fotografiile pot fi tăiate un pic pe margini, pentru a se potrivi oricărui spațiu.
Atenție! Îți recomandăm să fii foarte atent la poziționare, să stai drept și nemișcat în momentul în care se captează imaginile. Important e să urmărești previzualizarea pe ecranul cabinei și să te asiguri că te-ai așezat corect, astfel încât fotografia să-ți cuprindă în întregime capul și/ sau partea de sus a bustului. De asemenea, trebuie să te uiți direct în cameră (și nu pe ecran) în momentul în care se captează imaginea.

Da, pentru orice tip de fotografie ales, simultan cu tipărirea pozelor, vei avea o previzualizare a acestora pe ecranul cabinei.

Numărul optim de persoane care pot intra în cabinele noastre fixe este de 2-3, dar poate tu găsești soluția să încăpeți mai mulți. 🙂

Cabina mobilă poate găzdui chiar și 10 (sau mai multe) persoane, pentru o ședință foto la minut. Dacă alegeți opțiunea 10 x 15, cu siguranță intră toată gașca în cadru.

Cu cabina foto mobilă, aveți la dispoziție toate opțiunile oferite și de cabinele foto fixe (color, alb-negru, cu fundal, street art, ID), în două variante: 2 fâșii a câte 4 fotografii fiecare, respectiv 1 fotografie 10 x 15. Altfel spus, mai multe opțiuni, cu avantajul suplimentar de a putea realiza și fotografii mai mari, de 10×15 cm. Iar cel mai mare avantaj constă în faptul că venim noi la tine (la evenimentul organizat de tine) și nu trebuie să vii tu la noi.

Îți putem fi alături la marile evenimente din viața ta. Fie că e vorba de o nuntă, de un botez, o petrecere, un eveniment corporate, cabina foto mobilă se poate dovedi un atu incontestabil pentru organizatori. Te invităm să ne contactezi pentru a stabili împreună condițiile de colaborare.

Fiecare eveniment are specificul său, iar cerințele organizatorilor diferă, în funcție de mai mulți factori (locație, număr de participanți etc.). Cu siguranță, și evenimentul tău este unul special, iar tu îți dorești să fie cât mai reușit. Așadar, te rugăm să ne contactezi direct, pentru a discuta cerințele tale. Îți vom pune la dispoziție o ofertă personalizată exclusiv pentru tine.

intră pe site