Cabină foto la evenimente

Aducem distracția la evenimentul tău! Cum? Foarte simplu! Cabina foto sau photo booth-ul este cel mai ușor mod de a oferi invitaților tăi efectul wow de la evenimentul tău, și totodată amintiri printate pe loc. De câte ori ți s-a întâmplat să intri în sala de evenimente și să constați că prietenii tăi se distrează de minune, ținând în mână tăblițe haioase cu mesaje comice și purtând accesorii haioase? Sesiunile de poze sunt rapide, nu are cum să le rateze niciun invitat!

Închirierea cabinelor foto poate fi personalizată pentru fiecare eveniment în parte, și oferă o experiență inedită petrecerii, fie că este vorba despre o cabină foto vintage sau una clasică. Cabinele foto clasice, sau cum sunt mai denumite, cabinele foto deschise, sunt aparate de photo booth care nu necesită ca petrecăreții să intre în cabinele propriu-zise, ci numai să se poziționeze în fața aparatelor. Astfel la evenimentul tău, photo booth-ul închiriat se încadrează perfect în decorul sălii sau al locului de desfășurare al evenimentului. Cabina foto se pretează de minune la diferite tipuri de evenimente și petreceri. Tu în ce categorie te regăsești din cele enumerate mai jos?

EVENIMENTE PRIVATE De ce să nu animi petrecerea ta de nuntă, botez sau majorat cu un photo booth închiriat? Distracția invitaților și a voastră este asigurată prin sesiunile de poze haioase, cu o mulțime de accesorii amuzante și mesaje comice de pe tăblițe, adaptate tipului vostru de eveniment. Bucuria rudelor și a prietenilor, când țin în mână o amintire palpabilă de la evenimentul vostru, este motivul pentru care credem cu tărie că pozele instant, listate pentru fiecare membru din fotografie sunt cea mai practică modalitate de a surprinde zâmbetele de la eveniment. Ai nevoie de mai multe informații despre diferitele pachete de cabină foto sau posibilități de a amplasa una la petrecerea ta? Click aici.

EVENIMENTE
CORPORATE
& BRANDING
Petreceri de crăciun, teambuilding sau chiar conferințe? Le-am bifat pe toate și experiența ne spune că oamenii sunt mai mult decât încântați să imortalizeze momentele amuzante de la petrecere cu colegii de lucru, sau de ce nu, cu șeful! Pe lângă asta, poți să interacționezi într-un mod inovator cu publicul brandului tău, oferindu-i momente haioase și pline de bucurie! Cabina foto este în totalitate personalizabilă, iar prin opțiunea de a avea tăblițe (props) special create pentru brand, imortalizate prin fotografii magnetizate, îți oferă vizibilitate maximă, chiar și acasă la client! Vezi aici avantajele unei cabine foto la evenimente, lansări de produs/servicii sau activări de brand!

Inchiriere cabina foto la Nunta, Botez, Petreceri private

Photobooth de inchiriat pentru evenimente corporate

Aducem distracția la evenimentul tău! Cum? Foarte simplu! Cabina foto sau photo booth-ul este cel mai ușor mod să-i oferi invitaților tăi efectul wow de la evenimentul tău, și totodată amintiri printate pe loc. De câte ori ți s-a întâmplat să intri în sala de evenimente și să constați că prietenii tăi se distrează de minune, ținând în mână tăblițe haioase cu mesaje comice și purtând accesorii haioase? Sesiunile de poze sunt rapide, nu are cum să le rateze niciun invitat!

Închirierea cabinelor foto poate fi personalizată pentru fiecare eveniment în parte, și oferă o experiență inedită petrecerii, fie că este o cabină foto vintage sau una clasică. Cabinele foto clasice, sau cum sunt mai denumite, cabinele foto deschise, sunt aparate de photo booth care nu necesită ca petrecăreții să intre în cabinele propriu-zise, numai să se poziționeze în fața aparatelor. Astfel la evenimentul tău, photo booth-ul închiriat se mulează perfect în decorul sălii sau a locului de desfășurare a evenimentului. Cabina foto se pretează de minune la diferite tipuri de evenimente și petreceri. Tu în ce categorie te regăsești din cele enumerate mai jos?

EVENIMENTE PRIVATE

De ce să nu animi petrecerea ta de nuntă, botez sau majorat cu un photo booth închiriat? Distracția invitaților și a voastră este asigurată prin sesiunile de poze haioase, cu o mulțime de accesorii amuzante și mesaje comice de pe tăblițe, adaptate tipului vostru de eveniment. Bucuria rudelor și a prietenilor, când țin în mână o amintire palpabilă de la evenimentul vostru, este motivul pentru care credem cu tărie că pozele instant, listate pentru fiecare membru din fotografie sunt cea mai practică modalitate de a surprinde zâmbetele de la eveniment. Ai nevoie de mai multe informații despre diferitele pachete de cabină foto sau posibilități de a amplasa una la petrecerea ta? Click aici.

Inchiriere cabina foto la Nunta, Botez, Petreceri private

EVENIMENTE CORPORATE & BRANDING

Petreceri de crăciun, teambuilding sau chiar conferințe? Le-am bifat pe toate și experiența ne spune că oamenii sunt mai mult decât încântați să imortalizeze momentele amuzante de la petrecere cu colegii de lucru, sau de ce nu, cu șeful! Pe lângă asta, poți să interacționezi într-un mod inovator cu publicul brandului tău, oferindu-i momente haioase și pline de bucurie! Cabina foto este în totalitate personalizabilă, iar prin opțiunea de a avea tăblițe (props) special create pentru brand, imortalizate prin fotografii magnetizate, îți oferă vizibilitate maximă, chiar și acasă la client! Vezi aici avantajele unei cabine foto la evenimente, lansări de produs/servicii sau activări de brand!

Photobooth de inchiriat pentru evenimente corporate

OFERTA DE PREȚ – LA CE SĂ FII ATENT?

De cele mai multe ori te întâlnești cu formatul de 10 x 15 cm, însă noi credem și în farmecul fotografiilor tip fâșii, de 5 x 15 cm. Multe firme îți oferă sau pot lista numai o singură dimensiune odată pornit aparatul – la noi e o joacă de copii! Listezi ce dorești!

Este o diferență semnificativă între o poză listată de noi și celelalte companii de cabine foto. O poți simți și tu! Ia în mână pozele noastre și poți simți că calitatea hârtiei este net superioară (este mai groasă și durabilă), dublată de calitatea de print a imprimantei folosite. Aceste caracteristici sunt esențiale atunci când vrei cu adevărat să oferi amintiri la minut – amintiri ce nu-și pierd culoarea sau se deteriorează peste o lună.

Detaliile mici deseori contează enorm. De aceea oferim diferite tipuri și mărimi de magneți pentru diferite tipuri de fotografii printate. Cu timpul, de exemplu, pozele de dimensiunea de 10 x 15 cm, care nu sunt magnetizate pe toată suprafața lor, tind să se curbeze pe margini. Noi îți oferim, de fiecare dată, magnetizare adaptată tipului de fotografii alese: magnetizare pe toată suprafața fotografiilor de 10 x 15 cm, iar pe fâșiile de poze poți opta ori pentru magnetizarea parțială, ori magnetizarea totală a suprafeței fotografiei. Fotografiile au rolul de a arăta ce este pe poză, nu doar de a fi decorațiuni abstracte pe frigider!

În ton cu evenimentul tău și informațiile oferite de tine, creăm design-ul pentru tipurile de poze alese de tine. Un pachet de servicii cu fotografii tip fâșii, din punct de vedere al design-ului, necesită diferite elemente vizuale, ca și fotografiile de 10 x 15 cm. De aceea designerul din echipa noastră este la dispoziția voastră pentru a finaliza șablonul pozelor voastre!

În timpul operării cabinei foto poți opta și pentru personalizarea unor imaginii care apar în timpul fiecărei sesiuni foto. Asta nu numai în secundele precedente sesiunii foto (Welcome Screen) ci și pe tot parcursul evenimentului când photo booth-ul este în stand-by. Acestea pot include mesaje scurte, dublate de desing-ul ales de tine pentru personalizare pozelor, de exemplu pozele mirilor sau sărbătoriților de la o sesiune precedentă de poze. În cazul companiilor acestea sunt cel mai adesea reclame vizuale. Astfel cabina noastră foto „lucrează” încontinuu pentru client și nu este deloc anostă sau plictisitoare.

Odată primită poza, invitații tăi pot descărca din cloud-ul (myphotocode.com) nostru toate pozele lor sau cele la care au acces pe baza de codului unic aflat pe marginea pozelor printate. Astfel dilema pozelor și a protecției datelor este soluționată, mai ales în cazul firmelor organizatoare de petreceri. În majoritatea cazurilor, firmele de cabine foto oferă un cod personalizat, însă numai pentru întregul album de la eveniment, nu și pentru fiecare poză în parte. Desigur, poți opta să nu incluzi acest cod pe marginea pozelor, dar de ce ai face-o?

Poți personaliza platforma de pe care invitații tăi sau clienții tăi potențiali descarcă pozele în format electronic. Îți dăm posibilitatea de a afișa desin-ul pozelor/logo-ul companiei, titlul paginii, fundalul acestuia sau să inserezi un banner de promovare cu reclama dorită/adresa albumului vostru online de la eveniment. Cool, nu?

După descărcarea pozei, GIF-ului și a mesajului, invitații tău au posibilitatea de a partaja pozele pe cele mai cunoscute rețele de socializare, astfel distracția de la evenimentul tău poate ajunge la mai multe persoane și, în cazul companiilor, la mai mulți potențiali clienți. De ce este acest lucru important? Utilizatorul având controlul asupra platformei de pe care dă share pozei, siguranța lui în mediul online nu este deloc contestată. Acest lucru poate fi comparat cu opțiunea multor companii din industrie, prin care utilizatorul partajează pozele de pe aceași platformă pe care se realizează pozele, astfel fiind posibilă colectarea de date într-un mod indirect.

Odată finalizată sesiunea de poze, de pe platforma cloud poți descărca și GIF-ul care s-a realizat automat în timpul sesiuni. Totodată, ai posibilitatea de a lăsa mesaje video haioase pentru gazda petrecerii – tot ce trebuie să faci este să fii scurt, concis și extrem de haios!

La orice petrecere contează foarte mult spațiul destinat dansului. De aceea, setup-ul cabinelor noastre necesită un spațiu extrem de mic comparativ cu celelalte cabine foto exintente pe piață. De ce? Pentru că lucrăm cu o companie producătoare de cabine foto, astfel livrându-ne un aparat compact și slim, nu unul asamblat din 7 elemente diferite. Montarea rapidă se datorează chiar acestui aspect: lucrăm cu aparate cu circuite închise, ușoare de montat, indiferent dacă evenimentul tău are loc la parterul unei săli de nunți sau la etajul 7 al unui hotel sau clădiri de birouri. Totodată prin design-ul minimal și elegant al aparatelor folosite, acestea sunt perfecte adaptate pentru orice tip de eveniment!

intră pe site