Suntem echipa BW Photo Booth și te ajutăm să imortalizezi momentele deosebite din viața ta! Fie că este vorba despre un moment haios, spontan la shopping într-un centru comercial, fie că vrei ca petrecerea ta să fie de neuitat – le poți imortaliza cu ajutorul cabinelor foto! Iar dacă vrei ceva cu adevărat inedit, noi avem soluția: o cabină foto într-o mașină istorică complet restaurată!
Brandul BW Photo Booth s-a născut în 2009 pentru a aduce bucurie, distracție și amintiri inedite la orice eveniment și centru comercial. Din anul 2010 suntem prezenţi în multe centre comerciale din principalele oraşe ale ţării, unde cabinele noastre foto te așteaptă pentru sesiuni haioase de poze, fotografii tematice, sau fotografii de tip ID pentru diferite legitimații sau diplome. Am început cu o singură cabină foto în VIVO! Cluj-Napoca, însă de atunci ne găsești în zeci de locații din țară. Inovația continuă este motorul companiei noastre.
De aceea pe lângă cabinele foto disponibile în centre comerciale, din 2013, imortalizăm momentele deosebite cu prietenii, familia sau cei apropiați la evenimente private și corporate de orice fel cu cabinele foto portabile. Succesul cabinei foto la petreceri este atestat de cozile lungi ce se formează în așteptarea fotografierii, pentru o sesiune distractivă de poze cu prietenii sau colegii de lucru.
Pentru a-ți surprinde invitații și a păstra o amintire plăcută de la evenimentul tău, începând cu anul 2018 poți închiria și BW Photo Bus, o mașină istorică complet restaurată și transformată într-o cabină foto pe patru roți! Este vorba despre cabina foto clasică ce o cunoști de la cele mai reușite petreceri cu prietenii, însă într-o formă mai prietenoasă și cu o apariție wow! Imaginează-ți o mașină portocalie din 1972 supranumită și Hippie Van, parcând la petrecerea ta, și așteptând invitații tăi la poze! Cool, nu?
O cabină foto poate fi o idee extraordinară de afacere. Un suvenir în formă printată de la o nuntă, botez sau banchet reprezintă o modalitate inedită de a face un eveniment cu adevărat de neuitat, iar încă nici n-am vorbit despre multitudinea de idei și modalități de colaborare cu branduri mari din România. Compania noastră, prin experiența multor ani, te ajută să-ți dezvolți propria ta afacere cu cabine foto. Calitatea și fiabilitatea cabinelor foto cu care lucrăm este atestată de brandul Digital Centre, cel mai mare producător de photobooth la nivel mondial. Produse noi și inovatoare sunt lansate în fiecare an, bazându-se pe analiza continuă a pieței și a consumatorilor finali. Prin compania Digital Centre Romania, unicul distribuitor al mărcii, aceste produse sunt disponibile și în România.
Cabinele fotografice au început să apară în ultimele două decenii ale secolului al XIX-lea. Primele aparate de acest fel captau fotografiile prin tehnologia ferotipiei; pe parcursul anilor 1890 au apărut chiar și cabinele fotografice operate cu monede. Un pionier în domeniul acestui tip de fotografiere a fost Conrad Bernitt. Cabina lui – supranumită și ”Bosco-Automat” – a apărut în 1890 și în foarte scurt timp a devenit o piesă nelipsită de la târguri, expoziții și concerte. Pe lângă fotografiile făcute de Bosco-Automat, publicul avea posibilitatea de a cumpăra și rame foto micuțe manufacturate cu minuțiozitate pentru a fi păstrate, la nevoie, chiar și în portmonee. În 1896 tehnologia folosită la fotografiere cu cabină foto a fost revoluționată de germanul Car Sasse; apoi, în prima parte a anilor 1920, un călător și inventor de origine rusă, Anatol Josephewitz (Josepho) era cel care a jucat rolul cel mai important în dezvoltarea cabinelor fotografice. În jurul anului 1909, tânărul Anatol Josephewitz a ajuns din Rusia în Berlin, unde s-a angajat la un studio foto și a început trainingul pentru a deveni fotograf. În această perioadă începea să se gândească la o modalitate mai eficientă, mai ieftină, mai sigură și mai rapidă de a fotografia. În anii următori s-a mutat la New York, apoi la Budapesta. Aici, la numai 19 ani, a început să producă primele schițe ale unui automat de poze. Când a terminat schița finală în 1921, el se afla deja la Shanghai, iar în 1925 primul prototip de photo booth a fost construit de el în New York. Acesta era dotat cu perdele pentru a nu lăsa lumina în cabină în momentul fotografierii, ceea ce conferă o calitate mai bună fotografiilor. Procesul de fotografiere dura aproximativ 10 minute; plătind 25 cenți, oamenii au primit 8 fotografii în mână. Moda fotografiilor la minut a avut impact la publicul american, iar din acel moment popularitatea cabinelor foto este în continuă creștere.
Surse de informații și ilustrații
Cabinele fotografice au început să apară în ultimele două decenii ale secolului al XIX-lea. Primele aparate de acest fel captau fotografiile prin tehnologia ferotipiei; pe parcursul anilor 1890 au apărut chiar și cabinele fotografice operate cu monede. Un pionier în domeniul acestui tip de fotografiere era Conrad Bernitt. Cabina lui – supranumit și ”Bosco-Automat” – a apărut în 1890 și în foarte scurt timp a devenit o piesă nelipsită de la târguri, expoziții și concerte. Lângă fotografiile făcute de Bosco-Automat, publicul avea posibilitatea de a cumpăra și rame foto micuțe manufacturate cu minuțiozitate pentru a fi păstrate, la nevoie, chiar și în portmonee. În 1896 tehnologia folosită la fotografiere cu cabină foto a fost revoluționată de germanul Car Sasse; apoi, în prima parte a anilor 1920, un călător și inventor de origine rusă, Anatol Josephewitz (Josepho) era cel care a jucat rolul cel mai important în dezvoltarea cabinelor fotografice. În jurul anului 1909, tânărul Anatol Josephewitz a ajuns din Rusia în Berlin, unde s-a angajat la un studio foto și a început trainingul pentru a deveni fotograf. În această perioadă începea să se gândească la o modalitate mai eficientă, mai ieftină, mai sigură și mai rapidă de a fotografia. În anii următori s-a mutat la New York, apoi la Budapesta. Aici, la numai 19 ani, a început să producă primele schițe ale unui automat de poze. Când termina schița finală în 1921, el se afla deja la Shanghai, iar în 1925 primul prototip de photo booth a fost construit de el în New York. Acesta era dotată cu perdele pentru a nu lăsa lumina în cabină în momentul fotografierii, ceea ce confera o calitate mai bună fotografiilor. Procesul de fotografiere dura aproximativ 10 minute; plătind 25 cenți, oamenii au primit 8 fotografii în mână. Moda fotografiilor la minut a prins la publicul american, iar din acel moment popularitatea cabinelor foto este în continuă creștere.
Surse de informații și ilustrații