Cabină foto la evenimente private

NUNTĂ Cea mai importantă zi din viața voastră trebuie imortalizată! O cabină foto de închiriat pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii! Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să o descarce și în format electronic! Pe lângă acestea, urările lor pot fi captate și de cabina foto într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați de ei, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă!

MAJORATDeși se spune că numai de la 18 ani începe viața adevărată, trecerea de la adolescență spre maturitate trebuie marcată cu o petrecere pe măsură. Încă nu te-ai decis dacă vrei ca petrecerea să fie într-o sală de evenimente sau un club, dar un singur lucru e cert: vrei să te distrezi de minune! Un photo booth poate fi un element de distracție a petrecerii, colțul vesel fiind pe placul prietenilor și a rudelor invitați!
BOTEZ De ce să nu captezi cele mai haioase momente din primul și cel mai semnificativ eveniment din viața copilului tău? Cabina foto asigură distracția necesară petrecerii de botez, care în același timp oferă invitaților tăi prilejul de a se fotografia cu sărbătoritul! Și să nu uităm nici de tăblițele personalizate cu tematica botezului! Prima petrecere a vieții merită sărbătorită așa cum se cuvine!

Petrecerea de aniversare este momentul în care cinstești timpul trecut, prin prisma ta personală. Poate fi vorba de o simplă petrecere de zi de ANIVERSARE naștere sau o aniversare a nunții de aur, un singur lucru este cert: trebuie sărbătorită! O simplă petrecere cu baloane, pizza și bere sau una mai sofisticată cu șampanie, mâncăruri alese și o formație – fiecare trebuie animată și imortalizată de o cabină foto!

Parcă era ieri când pășeai pentru prima dată în sala de curs… Și iată tot așa, printr-o clipită au trecut anii facultății! Acum este de la sine înțeles că acești BANCHETE, BALURI ani merită sărbătoriți! Fie că optezi pentru o cabină foto pentru banchetul de absolvire a facultății sau pentru un bal mascat, organizat minuțios, trebuie să fii atent/ă și la preferințele invitaților. Iar experiența ne spune că un photo booth face ca evenimentul să fie cu adevărat neuitat!

Ne-am văzut la sute de evenimente captând emoții și listând amintiri! De ce să nu profiți și tu de tăblițele personalizate pentru petrecerea ta, și să aduci zâmbete de bucurie invitaților tăi? Chiar dacă vrei să imortalizezi ALTE  PETRECERIpetrecerea burlacilor / burlă- cițelor, sau vrei cabina foto pentru petrecerea de Crăciun, Revelion sau casă nouă, noi suntem aici!

NUNTĂ

Cea mai importantă zi din viața voastră trebuie imortalizată! O cabină foto de închiriat pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii! Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să o descarce și în format electronic! Pe lângă acestea, urările lor pot fi captate și de cabina foto într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați de ei, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă!

MAJORAT

Deși se spune că numai de la 18 ani începe viața adevărată, trecerea de la adolescență spre maturitate trebuie marcată cu o petrecere pe măsură. Încă nu te-ai decis dacă vrei ca petrecerea să fie într-o sală de evenimente sau un club, dar un singur lucru e cert: vrei să te distrezi de minune! Un photo booth poate fi un element de distracție a petrecerii, colțul vesel fiind pe placul prietenilor și a rudelor invitați!

BOTEZ

De ce să nu captezi cele mai haioase momente din primul și cel mai semnificativ eveniment din viața copilului tău? Cabina foto asigură distracția necesară petrecerii de botez, care în același timp oferă invitaților tăi prilejul de a se fotografia cu sărbătoritul! Și să nu uităm nici de tăblițele personalizate cu tematica botezului! Prima petrecere a vieții merită sărbătorită așa cum se cuvine!

ANIVERSARE

Petrecerea de aniversare este momentul în care cinstești timpul trecut, prin prisma ta personală. Poate fi vorba de o simplă petrecere de zi de naștere sau o aniversare a nunții de aur, un singur lucru este cert: trebuie sărbătorită! O simplă petrecere cu baloane, pizza și bere sau una mai sofisticată cu șampanie, mâncăruri alese și o formație – fiecare trebuie animată și imortalizată de o cabină foto!

BANCHETE, BALURI

Parcă era ieri când pășeai pentru prima dată în sala de curs… Și iată tot așa, printr-o clipită au trecut anii facultății! Acum este de la sine înțeles că acești ani merită sărbătoriți! Fie că optezi pentru o cabină foto pentru banchetul de absolvire a facultății sau pentru un bal mascat, organizat minuțios, trebuie să fii atent/ă și la preferințele invitaților. Iar experiența ne spune că un photo booth face ca evenimentul să fie cu adevărat neuitat!

ALTE  PETRECERI

Ne-am văzut la sute de evenimente captând emoții și listând amintiri! De ce să nu profiți și tu de tăblițele personalizate pentru petrecerea ta, și să aduci zâmbete de bucurie invitaților tăi? Chiar dacă vrei să imortalizezi petrecerea burlacilor / burlă- cițelor, sau vrei cabina foto pentru petrecerea de Crăciun, Revelion sau casă nouă, noi suntem aici!

TESTIMONIALE

Cu siguranţa recomandam serviciile dumneavoastră!!! E ceva nou, care prinde la tineret şi nu numai! Toata lumea a fost su per încântata de idee şi ne-au felicitat pentru alegerea fa cuta! Va mulţumim încâ o data pentru serviciile dumneavoastră, cu siguranţa vom apela din nou! Mult succes!

Daniela & Codrin

Mii de mulţumiri celor de la BW Photo Booth, pentru o experienţa unica! Atracţia serii! Distracţie maxima! Imortalizarea clipelor de neuitat! Profesionalism şi râbdarefarâ margini, cu zâmbetul pe buze!

Melinda & Gábor

PACHET STANDARD BW PHOTO BOOTH

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

listare pe locfotografii listate pe loc
în format fâșie

A - Bnumăr nelimitat
de sesiuni foto

listari suplimentarelistări suplimentare
pentru toate persoanele
din cadru

logo personalizatlogo personalizat pentru
eveniment

magneto strip 300magnetizare (fâșii)
în limita a 300 de bucăți

just marriedaccesorii și tăblițe
haioase

mesaj videomesaje video – funcție
de înregistrare dedicată

GIFGIF-uri generate automat
pentru fiecare sesiune
foto

pikto_camerapoze în format digital
– descărcare & share
(facebook, etc.)

bw-manasistență specializată –
echipă de 2 persoane

DVDDVD cu toate pozele și
mesajele video realizate

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

black-whiteblack & white

getframedget framed

streetartstreet art

collagecolaj 4 poze

10 x 151 poză

supli 100 stripsuplimentare magneți
pentru 100 de fâșii

magneto stripmagnetizare pe
toată suprafața fâșiei

supli 100 colajsuplimentare magneți
pentru 100 de colaje

standbystand by

Cabină foto la evenimente privateoră suplimentară

propstăblițe cu
texte personalizate

Cabină foto la evenimente privatedisplay personalizat

Cabină foto la evenimente privateguestbook

Cabină foto la evenimente privateramă foto
(pentru fâșie)

Cabină foto la evenimente privatestick USB cu toate
pozele și mesajele
video realizate

La ce să fii atent la evaluarea ofertelor de preț? Te ajutăm cu informații utile aici.

intră pe site