Cabină foto la evenimente private

NUNTĂ Cea mai importantă zi din viața voastră trebuie imortalizată! O cabină foto de închiriat pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii! Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să o descarce și în format electronic! Pe lângă acestea, urările lor pot fi captate și de cabina foto într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați de ei, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă!

MAJORATDeși se spune că numai de la 18 ani începe viața adevărată, trecerea de la adolescență spre maturitate trebuie marcată cu o petrecere pe măsură. Încă nu te-ai decis dacă vrei ca petrecerea să fie într-o sală de evenimente sau un club, dar un singur lucru e cert: vrei să te distrezi de minune! Un photo booth poate fi un element de distracție a petrecerii, colțul vesel fiind pe placul prietenilor și a rudelor invitați!
BOTEZ De ce să nu captezi cele mai haioase momente din primul și cel mai semnificativ eveniment din viața copilului tău? Cabina foto asigură distracția necesară petrecerii de botez, care în același timp oferă invitaților tăi prilejul de a se fotografia cu sărbătoritul! Și să nu uităm nici de tăblițele personalizate cu tematica botezului! Prima petrecere a vieții merită sărbătorită așa cum se cuvine!

Petrecerea de aniversare este momentul în care cinstești timpul trecut, prin prisma ta personală. Poate fi vorba de o simplă petrecere de zi de ANIVERSARE naștere sau o aniversare a nunții de aur, un singur lucru este cert: trebuie sărbătorită! O simplă petrecere cu baloane, pizza și bere sau una mai sofisticată cu șampanie, mâncăruri alese și o formație – fiecare trebuie animată și imortalizată de o cabină foto!

Parcă era ieri când pășeai pentru prima dată în sala de curs… Și iată tot așa, printr-o clipită au trecut anii facultății! Acum este de la sine înțeles că acești BANCHETE, BALURI ani merită sărbătoriți! Fie că optezi pentru o cabină foto pentru banchetul de absolvire a facultății sau pentru un bal mascat, organizat minuțios, trebuie să fii atent/ă și la preferințele invitaților. Iar experiența ne spune că un photo booth face ca evenimentul să fie cu adevărat neuitat!

Ne-am văzut la sute de evenimente captând emoții și listând amintiri! De ce să nu profiți și tu de tăblițele personalizate pentru petrecerea ta, și să aduci zâmbete de bucurie invitaților tăi? Chiar dacă vrei să imortalizezi ALTE  PETRECERIpetrecerea burlacilor / burlă- cițelor, sau vrei cabina foto pentru petrecerea de Crăciun, Revelion sau casă nouă, noi suntem aici!

NUNTĂ

Cea mai importantă zi din viața voastră trebuie imortalizată! O cabină foto de închiriat pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii! Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să o descarce și în format electronic! Pe lângă acestea, urările lor pot fi captate și de cabina foto într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați de ei, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă!

MAJORAT

Deși se spune că numai de la 18 ani începe viața adevărată, trecerea de la adolescență spre maturitate trebuie marcată cu o petrecere pe măsură. Încă nu te-ai decis dacă vrei ca petrecerea să fie într-o sală de evenimente sau un club, dar un singur lucru e cert: vrei să te distrezi de minune! Un photo booth poate fi un element de distracție a petrecerii, colțul vesel fiind pe placul prietenilor și a rudelor invitați!

BOTEZ

De ce să nu captezi cele mai haioase momente din primul și cel mai semnificativ eveniment din viața copilului tău? Cabina foto asigură distracția necesară petrecerii de botez, care în același timp oferă invitaților tăi prilejul de a se fotografia cu sărbătoritul! Și să nu uităm nici de tăblițele personalizate cu tematica botezului! Prima petrecere a vieții merită sărbătorită așa cum se cuvine!

ANIVERSARE

Petrecerea de aniversare este momentul în care cinstești timpul trecut, prin prisma ta personală. Poate fi vorba de o simplă petrecere de zi de naștere sau o aniversare a nunții de aur, un singur lucru este cert: trebuie sărbătorită! O simplă petrecere cu baloane, pizza și bere sau una mai sofisticată cu șampanie, mâncăruri alese și o formație – fiecare trebuie animată și imortalizată de o cabină foto!

BANCHETE, BALURI

Parcă era ieri când pășeai pentru prima dată în sala de curs… Și iată tot așa, printr-o clipită au trecut anii facultății! Acum este de la sine înțeles că acești ani merită sărbătoriți! Fie că optezi pentru o cabină foto pentru banchetul de absolvire a facultății sau pentru un bal mascat, organizat minuțios, trebuie să fii atent/ă și la preferințele invitaților. Iar experiența ne spune că un photo booth face ca evenimentul să fie cu adevărat neuitat!

ALTE  PETRECERI

Ne-am văzut la sute de evenimente captând emoții și listând amintiri! De ce să nu profiți și tu de tăblițele personalizate pentru petrecerea ta, și să aduci zâmbete de bucurie invitaților tăi? Chiar dacă vrei să imortalizezi petrecerea burlacilor / burlă- cițelor, sau vrei cabina foto pentru petrecerea de Crăciun, Revelion sau casă nouă, noi suntem aici!

TESTIMONIALE

Cu siguranţa recomandam serviciile dumneavoastră!!! E ceva nou, care prinde la tineret şi nu numai! Toata lumea a fost su per încântata de idee şi ne-au felicitat pentru alegerea fa cuta! Va mulţumim încâ o data pentru serviciile dumneavoastră, cu siguranţa vom apela din nou! Mult succes!

Daniela & Codrin

Mii de mulţumiri celor de la BW Photo Booth, pentru o experienţa unica! Atracţia serii! Distracţie maxima! Imortalizarea clipelor de neuitat! Profesionalism şi râbdarefarâ margini, cu zâmbetul pe buze!

Melinda & Gábor

PACHET STANDARD BW PHOTO BOOTH

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

Pachetul standard este disponibil pentru 3, 5 și 8 ore.
* Inclus numai în pachet standard pentru 5 și 8 ore. ** Inclus numai în pachet standard pentru 8 ore.

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

La ce să fii atent la evaluarea ofertelor de preț? Te ajutăm cu informații utile aici.

Cabină foto la evenimente private
Este aceeași aparatură clasică BW Photo Booth cu care te-ai întâlnit la evenimentele anterioare – acum și la petrecerea ta! Sistemul integrat de hardware și software fac ca asamblarea acestuia să fie o joacă de copii: carcasă ușoară din aluminiu, pe roți, cu imprimanta încorporată în carcasă! Iar peste aceste avantaje vine în mai multe dimensiuni: cu 4 ecrane complet personalizabile, dimensiune medie cu un ecran pentru evenimente generice, și Pocket (2 ecrane) – definiția noastră pentru evenimente scurte, dar reușite!
Cabină foto la evenimente private
Credem în trenduri, și feelingul retro – iar ce poate fi mai fun decât o reîntoarcere la trendul american de photo booth! Întruchiparea acestui feeling sunt fotografiile de tip fâșii, care, în momentul sesiunilor foto, se pot imprima color sau alb-negru.
Cabină foto la evenimente private
Dacă dorești mai mult decât poze în format fâșie, poți alege dintr-o poză de 10×15 cm, conținânt aceeași doză de amuzament în 4 cadre amuzante!
Cabină foto la evenimente private
Orice invitat sau participant la evenimentul tău merită să surprindă cele mai haioase momente! De aceea sesiunile foto și implicit printările aferente sunt nelimitate, deci nu te va reține nimeni să stai de încă 10 ori la coadă pentru sesiuni noi de poze!
Cabină foto la evenimente private
Fiecare invitat primește o poză listată după sesiunea foto! Iar asta înseamnă, că oricâte persoane participă la o anumită sesiune, fiecare participant la sesiunea aferentă va pleca cu o poză a lui!
Cabină foto la evenimente privateDupă listarea fotografiilor, acestea se pot descărca de pe cloud, după care există posibilitatea de a le distribui pe diferite rețele sociale (Facebook, Twitter, Instagram).
Cabină foto la evenimente privateNu te așteptai, însă… pe lângă pozele haioase listate în timpul sesiunilor foto, se generează și un GIF, pentru ca ulterior să-l poți distribui pe rețelele de socializare și să vă bucurați și în spațiul virtual de petrecerea memorabilă!
Cabină foto la evenimente privateAi primit mesaje – și nu de orice fel: înregistrări video! Urări de bine, întâmplări amuzante relatate numai pentru tine, sau… lista opțiunilor este imensă! Cabina foto este echipată și cu un microfon dedicat, prin urmare nu se pierde mesajul transmis în zgomotul din fundal. De cele mai multe ori, aceste mesaje redau și mai fidel atmosfera de la petrecere, decât pozele propriu-zise!
Cabină foto la evenimente private
Vrei ca invitații tăi să-și reamintească nu numai clipele amuzante, dar și evenimentul la care s-au distrat de minune? În cazul fâșiilor de poze, ultimul cadru este personalizat cu logo-ul evenimentului vostru, iar în cazul pozelor 10×15 cm, spațiul dintre cadrele de fotografii. Cu alte cuvinte: personalitatea ta transpusă în logo-ul evenimentului!
Cabină foto la evenimente privateAtenție până la cele mai mici detalii! În timpii liberi și înainte de fiecare sesiune foto, invitații tăi vor revedea, încă odată, pe welcome screen, mesajul vostru personalizat pentru ei (fotografii save the date, etc).

Cabină foto la evenimente private

Fotografiile tip fâșii sunt magnetizate pe partea superioară a pozelor, cu magnet autocolant de dimensiunea de 1/5 din lungimea fâșiilor. Pe lângă acest număr de magneți, poți opta pentru suplimentarea acestora din pachetul de opțiuni, sau pentru magnetizare pe întreaga suprafață a fotografiilor de acest tip.

Cabină foto la evenimente private Talentul invitațiilor tăi de fi mega-amuzanți va fi accentuată și de accesoriile haioase (pălării, ochelari supradimensionați, peruci, mustăți, buze cu dinți enorme, etc.) și tâblițele cu mesaje (V.I.P., Am venit pentru sarmale, Party Animal, etc.)
Cabină foto la evenimente privateÎți aducem în premieră o unealtă super-amuzantă pentru a crește și mai mult interactivitatea cu cabina foto și care generează implicit poze și mai hazlii! Îți oferim din start 12 mesaje amuzante, care, la cerere și contra cost, se pot personaliza cu mesajele voastre!
Cabină foto la evenimente privateVrei să fii cât mai zen la evenimentul tău personal, de aceea venim cu o echipă de 2 persoane care vor asigura asistența pe întreaga durată a evenimentului, gestionând șirul imens de oameni care stau la rând la cabina foto, plus toate detaliile ce sunt necesare pentru buna funcționare a serviciului!
Cabină foto la evenimente privateAmintirile cu invitații tăi îți aparțin și ție! Plus, ce poate fi mai amuzant decât să râzi în hohote vâzând ce nebunii i-au trecut prin cap în timpul petrecerii! Astfel, recuperezi timpul pierdut, într-un moment ales de tine! Formatul suportului îți alegi singur: USB sau DVD!
Cabină foto la evenimente privateVrei ca pozele tale să fie și mai haioase? Această opțiune presupune aplicarea unui template/filtru peste pozele voastre, în formatul ales de voi!
Cabină foto la evenimente privateArta stradală este întotdeauna pe placul celor care sunt în pas cu moda! Iar aceste curente artistice reproduc chiar aceste subtilități – direct pe poza ta! Prin activarea acestui filtru, pozele voastre vor fi reproduse conform filtrului.
Cabină foto la evenimente privateDacă dorești mai mult decât poze în format fâșie, poți alege dintr-o poză de 10×15 cm, conținânt aceeași doză de amuzament în 4 cadre amuzante!
Cabină foto la evenimente privateMărimea întotdeauna are un aport de valoare! Iar pozele cu un singur cadru chiar asta reprezintă! O singură secundă din fața aparatului foto! Cabina foto este o prezență fascinantă atât pentru invitații tineri, cât și pentru cei în vârstă. Iar aceștia doresc, în cele mai multe cazuri, o amintire simplă de la evenimentul vostru!
Cabină foto la evenimente privateDeja știi din prima clipă că ai mai mult de 300 de invitați? Sau numai vrei să te asiguri că toți cei care vor face fotografii vor primi fotografii magnetizate? Poți opta pentru a suplimenta magneții de fâșii – și toți invitații vor avea posibilitatea de a-și revedea pozele pe frigider!
Cabină foto la evenimente privatePozele magnetizate pe toată suprafața rezistă și mai mult în timp! Pe lângă acestea, se lipesc mult mai bine pe suprafețele din metal, ceea ce împiedică să se curbeze la margini. Pentru poze ce rezistă în timp, recomandăm magnetizarea fâșiilor pe toată suprafața acestora!
Cabină foto la evenimente privateDacă vrei ca și pozele de 10×15 cm să poată fi lipite pe suprafețe de metal, îți recomandăm magnetizarea acestora. De ce magnetizăm pe toată suprafața pozelor, în comparație cu alte echipe? Pentru că din cauza dimensiunii mari a pozei, un magnet aplicat numai pe unele secțiuni a acestuia, în timp rezultă curbarea acestuia.
Cabină foto la evenimente privateVrei ca montarea cabinei foto să se facă înaintea ca invitații să ajungă în sală? Iar distracția propriu-zisă numai de la o oră fixată în prealabil? Diferența de ore dintre aceste două activități se calculează conform tarifelor stand by.
Cabină foto la evenimente privatePetrecerile reușite au în comun faptul că se închei cu mult după miezul nopții! Nu de puține ori suntem rugați să foto-documentăm toată distracția, până la sfârșitul petrecerii!
Cabină foto la evenimente privateVenim cu o armată mare de tăblițe, însă dacă dorești ca frazele amuzante să se refere strict la evenimentul tău, ai libertatea de a veni cu o listă enormă de idei.
Cabină foto la evenimente privateUn album cu toate fotografiile realizate la cabina foto, cu mesajele celor ce apar pe poză! 2 în 1: amintirea pozelor cu cei dragi plus mesajele lor, toate la un singur loc! Deci, la fiecare sesiune de poze, îți listăm una în plus, special pentru guestbook. Noi venim cu un album foto din oferta noastră curentă, și recuzita noastră: pixuri colorate și lipici special pentru poze.
Cabină foto la evenimente privateCu toții ne atașăm de amintirile frumoase, iar pe lângă opțiunea de a fi puse pe frigider, îți oferim și opțiunea de a veni cu o ramă special pentru fotografiile de tip fâșii. Perfecte și pentru mărturii de la nuntă, ramele foto pentru fotografiile strip îți oferă posibilitatea de a-ți surprinde invitații cu cel mai neobișnuit cadou, ce-l pot revedea pe birou, noptieră sau oriunde vor ei!
Cabină foto la evenimente privateÎți aducem în premieră o unealtă super-amuzantă pentru a crește și mai mult interactivitatea cu cabina foto și care generează implicit poze și mai hazlii! Îți oferim din start 12 mesaje amuzante, care, la cerere și contra cost, se pot personaliza cu mesajele voastre!
intră pe site