BW Photo Bus

PETRECERE Oprim motorul şi pornim distracţia la petrecerea ta de nuntă, botez, aniversare, majorat, bachelor/bachelorette party sau orice alt eveniment privat. Parcăm cu BW Photo Bus la evenimentul tău, fie el un summer party, într-o grădină de vară, sau un eveniment corporate chiar într-o sală de evenimente.

Vrei ca marele anunţ „Save the date” să fie cu totul special, sesiunea foto pentru „Trash the dress” să fie cu adevărat inedită, sau pur şi simplu vrei un element original pentru proiectul tău? De la apariții în diferite SESIUNE FOTO  reclame TV, videoclipuri muzicale, sau sesiuni de photo shooting, BW Photo Bus va fi piesa de rezistență a proiectului tău!

Nu ne amintim zilele, ci rememorăm momentele! Le poți oferi clienţilor tăi BRANDING  o interacţiune memorabilă cu brandul tău şi clipe amuzante, de neuitat în BW Photo Bus. Fotografiile personalizate cu logo-ul companiei tale și tăblițele cu mesajul brandului tău vor face clienții tăi să experiementeze fiecare latură distractivă a mărcii tale!

Dacă vrei ca evenimentul tău să înceapă printr-o intrare cât mai inedită, BW Photo Bus este alegerea potrivită! Poate fi vorba despre transportul mirilor sau de orice fel de TRANSPORT  transport pe distanțe mici a unor formații sau echipe – unde intrarea la un eveniment chiar contează, BW Photo Bus este alegerea potrivită!

PACHET STANDARD BW PHOTO BUS

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

Pachetul standard BW Photo Bus pentru formatul strip sau colaj este disponibil pentru intervale de 3, 5 sau 8 ore.

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

BW PHOTO BUS – DE LA IDEE PÂNĂ LA CONCEPT

BW Photo Bus a luat naștere din dorința de a aduce distracția la un alt nivel, idee ce s-a conturat la începutul anului 2017. Atunci au și început căutările echipei noastre pentru o mașină căreia i s-ar potrivi perfect acest rol.

Momentul în care am descoperit mașina, într-o localitate mică din județul Maramureș, a fost dragoste la prima vedere. Această “rățuscă urâtă” din 1972, ce se pierdea prin trafic – mașina istorică, lipsită atunci de strălucire, dar cu o personalitate încă puternică, era parcată singură, pe trotuar, în mijlocul zăpezii. Cu toate acestea, ne-am îndrăgostit iremediabil și de atunci, mașina face parte din familia noastră.

A urmat procesul de restaurare, în care fiecare element al mașinii a fost atent analizat și înlocuit, unde a fost cazul. Restaurarea și vopsirea caroseriei mașinii a fost realizată în Brașov, iar pentru scaune a fost comandată o tapițerie specială de piele. Toate elementele au fost atent alese pentru un aspect îngrijit și cât mai original al mașinii.

Autenticitatea mașinii în procesul de restaurare a fost accentuat de piesele de schimb originale, livrate chiar din țara de origine a mașinii, Germania. Între timp, meșteri în prelucrarea lemnului din Praid au construit carcasa din lemn masiv a cabinei foto și complementar oglinda din portbagajul mașinii. Ultima etapă, foarte importantă, a fost stabilirea paletei cromatice a mașinii și a elementelor acesteia. Și așa, încet-încet se contura metamorfoza unei mașini istorice într-un photo bus.

bus

MAȘINA NOASTRĂ VOLKSWAGEN T2 ȘI ERA HIPPIE

Modelul T2 este o piesă remarcabilă în istoria mașinilor Volkswagen. Mai precis, când vorbim despre modelul adaptat la BW Photo Bus, este vorba despre a doua variantă a modelului Volkswagen Type 2: după apariția modelului Type 2 T1, a urmat lansarea acestui model, care era mai spațios, mai fiabil și avea dotări ce erau absolut noi pe segmentul lui. Succesul acestuia era remarcabilă, dar modelul atingea popularitatea maximă după adaptarea ei pentru transportul de persoane (în comparație cu mașinile populare de atunci – VW Beetle, Fiat 500, Mini Cooper –, mașina VW T2 era ideală chiar și pentru familii cu mai mulți copii).

Sfârșitul anilor ’60, începutul anilor ’70 era perioada istorică a marilor schimbări sociale care au adus înflorirea culturii hippie. Emblemele care aparțin acestuia sunt festivalul Woodstock, muzica formațiilor ca Creedence Water Revival, The Beatles, The Rolling Stones, Pink Floyd, Janis Joplin și inconfundabilul Jimi Hendrix. Toate acestea sunt în ziua de azi încorporate în ADN-ul acestei mașini. Costurile de întrețienere mici, fiabilitatea și libertatea ce oferea mașina face din acest model simbolul petrecerilor și excursiilor, dar și a mișcărilor sociale din aceste vremuri. Clar, și imaginea mașinii BW Photo Bus sugerează optimismul, pacea și libertatea!
 

intră pe site