Cabină foto la evenimente corporate & branding

PETRECERI  DE  FIRMĂPetreceri de Cră- ciun, Microrevelion sau de Halloween? Experiența ne spune că oamenii sunt mai mult decât încântați să imortalizeze momentele amuzante de la petrecere! Iar tăblițele personalizate pentru firma ta, cu siguranță își vor face efectul! Iar ce este mai satisfăcător decât să-i vezi lipind fotografiile cele mai reușite pe frigiderul de la birou? Orice pauză de masă va avea un motiv de bună dispoziție!

Tot ceea ce face marca ta vorbește despre ea. O formă inedită și haioasă de a interacționa cu publicul țintă este de a le oferi zâmbete și amintiri ce pot ACTIVĂRI  DE  BRAND rămâne mult timp în memoria lor. Un stimul vizual este unul dintre cele mai puternice dovezi cu care poate pleca de la standul brandului tău. Văzând acasă aceste poze, clientul tău este instant teleportat în momentul interacționării!

SPONSORIZĂRI Fiecare act de sponsorizare demarat de compania ta vorbește implicit și de valorile fimei. Fie că este un ONG sau un eveniment sportiv ce sprijini prin diferite mijloace financiare, un photo booth închiriat de firma ta pentru evenimentul lor, este o adevărată surpriză. Astfel comunici latura fun a companiei tale, dar nu neglijezi nici publicul țintă a ONG-ului – ei imortalizează participarea la eveniment și se distrează în același timp. Să nu uităm nici de logo-ul tău prezent pe fotografii!

Sunt momente în care introducerea unui produs sau serviciu pe piață merită un buzz pe măsură. De ce nu ai face un eveniment de lansare PROMOVARE animat și de o cabină foto? Prin partajarea pozelor de către clienți sau influenceri vestea noului produs sau serviciu atinge cote maxime. Și încă n-am vorbit despre modalitățile de a folosi codul unic al pozelor pentru campanii de promoții și extrageri!

PETRECERI  DE  FIRMĂ

Petreceri de Cră- ciun, Microrevelion sau de Halloween? Experiența ne spune că oamenii sunt mai mult decât încântați să imortalizeze momentele amuzante de la petrecere! Iar tăblițele personalizate pentru firma ta, cu siguranță își vor face efectul! Iar ce este mai satisfăcător decât să-i vezi lipind fotografiile cele mai reușite pe frigiderul de la birou? Orice pauză de masă va avea un motiv de bună dispoziție!

ACTIVĂRI  DE  BRAND

Tot ceea ce face marca ta vorbește despre ea. O formă inedită și haioasă de a interacționa cu publicul țintă este de a le oferi zâmbete și amintiri ce pot rămâne mult timp în memoria lor. Un stimul vizual este unul dintre cele mai puternice dovezi cu care poate pleca de la standul brandului tău. Văzând acasă aceste poze, clientul tău este instant teleportat în momentul interacționării!

SPONSORIZĂRI

Fiecare act de sponsorizare demarat de compania ta vorbește implicit și de valorile fimei. Fie că este un ONG sau un eveniment sportiv ce sprijini prin diferite mijloace financiare, un photo booth închiriat de firma ta pentru evenimentul lor, este o adevărată surpriză. Astfel comunici latura fun a companiei tale, dar nu neglijezi nici publicul țintă a ONG-ului – ei imortalizează participarea la eveniment și se distrează în același timp. Să nu uităm nici de logo-ul tău prezent pe fotografii!

PROMOVARE

Sunt momente în care introducerea unui produs sau serviciu pe piață merită un buzz pe măsură. De ce nu ai face un eveniment de lansare animat și de o cabină foto? Prin partajarea pozelor de către clienți sau influenceri vestea noului produs sau serviciu atinge cote maxime. Și încă n-am vorbit despre modalitățile de a folosi codul unic al pozelor pentru campanii de promoții și extrageri!

AM LUCRAT CU

PACHET STANDARD BW PHOTO BOOTH

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

Pachetul standard este disponibil pentru 3, 5 și 8 ore.
* Inclus numai în pachet standard pentru 5 și 8 ore. ** Inclus numai în pachet standard pentru 8 ore.

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

La ce să fii atent la evaluarea ofertelor de preț? Te ajutăm cu informații utile aici.


Este aceeași aparatură clasică BW Photo Booth cu care te-ai întâlnit la evenimentele anterioare – acum și la petrecerea ta! Sistemul integrat de hardware și software fac ca asamblarea acestuia să fie o joacă de copii: carcasă ușoară din aluminiu, pe roți, cu imprimanta încorporată în carcasă! Iar peste aceste avantaje vine în mai multe dimensiuni: cu 4 ecrane complet personalizabile, dimensiune medie cu un ecran pentru evenimente generice, și Pocket (2 ecrane) – definiția noastră pentru evenimente scurte, dar reușite!

Credem în trenduri, și feelingul retro – iar ce poate fi mai fun decât o reîntoarcere la trendul american de photo booth! Întruchiparea acestui feeling sunt fotografiile de tip fâșii, care, în momentul sesiunilor foto, se pot imprima color sau alb-negru.

Dacă dorești mai mult decât poze în format fâșie, poți alege dintr-o poză de 10×15 cm, conținânt aceeași doză de amuzament în 4 cadre amuzante!

Orice invitat sau participant la evenimentul tău merită să surprindă cele mai haioase momente! De aceea sesiunile foto și implicit printările aferente sunt nelimitate, deci nu te va reține nimeni să stai de încă 10 ori la coadă pentru sesiuni noi de poze!

Fiecare invitat primește o poză listată după sesiunea foto! Iar asta înseamnă, că oricâte persoane participă la o anumită sesiune, fiecare participant la sesiunea aferentă va pleca cu o poză a lui!
După listarea fotografiilor, acestea se pot descărca de pe cloud, după care există posibilitatea de a le distribui pe diferite rețele sociale (Facebook, Twitter, Instagram).
Nu te așteptai, însă… pe lângă pozele haioase listate în timpul sesiunilor foto, se generează și un GIF, pentru ca ulterior să-l poți distribui pe rețelele de socializare și să vă bucurați și în spațiul virtual de petrecerea memorabilă!
Ai primit mesaje – și nu de orice fel: înregistrări video! Urări de bine, întâmplări amuzante relatate numai pentru tine, sau… lista opțiunilor este imensă! Cabina foto este echipată și cu un microfon dedicat, prin urmare nu se pierde mesajul transmis în zgomotul din fundal. De cele mai multe ori, aceste mesaje redau și mai fidel atmosfera de la petrecere, decât pozele propriu-zise!

Vrei ca invitații tăi să-și reamintească nu numai clipele amuzante, dar și evenimentul la care s-au distrat de minune? În cazul fâșiilor de poze, ultimul cadru este personalizat cu logo-ul evenimentului vostru, iar în cazul pozelor 10×15 cm, spațiul dintre cadrele de fotografii. Cu alte cuvinte: personalitatea ta transpusă în logo-ul evenimentului!
Atenție până la cele mai mici detalii! În timpii liberi și înainte de fiecare sesiune foto, invitații tăi vor revedea, încă odată, pe welcome screen, mesajul vostru personalizat pentru ei (fotografii save the date, etc).

Fotografiile tip fâșii sunt magnetizate pe partea superioară a pozelor, cu magnet autocolant de dimensiunea de 1/5 din lungimea fâșiilor. Pe lângă acest număr de magneți, poți opta pentru suplimentarea acestora din pachetul de opțiuni, sau pentru magnetizare pe întreaga suprafață a fotografiilor de acest tip.

Talentul invitațiilor tăi de fi mega-amuzanți va fi accentuată și de accesoriile haioase (pălării, ochelari supradimensionați, peruci, mustăți, buze cu dinți enorme, etc.) și tâblițele cu mesaje (V.I.P., Am venit pentru sarmale, Party Animal, etc.)
Îți aducem în premieră o unealtă super-amuzantă pentru a crește și mai mult interactivitatea cu cabina foto și care generează implicit poze și mai hazlii! Îți oferim din start 12 mesaje amuzante, care, la cerere și contra cost, se pot personaliza cu mesajele voastre!
Vrei să fii cât mai zen la evenimentul tău personal, de aceea venim cu o echipă de 2 persoane care vor asigura asistența pe întreaga durată a evenimentului, gestionând șirul imens de oameni care stau la rând la cabina foto, plus toate detaliile ce sunt necesare pentru buna funcționare a serviciului!
Amintirile cu invitații tăi îți aparțin și ție! Plus, ce poate fi mai amuzant decât să râzi în hohote vâzând ce nebunii i-au trecut prin cap în timpul petrecerii! Astfel, recuperezi timpul pierdut, într-un moment ales de tine! Formatul suportului îți alegi singur: USB sau DVD!
Vrei ca pozele tale să fie și mai haioase? Această opțiune presupune aplicarea unui template/filtru peste pozele voastre, în formatul ales de voi!
Arta stradală este întotdeauna pe placul celor care sunt în pas cu moda! Iar aceste curente artistice reproduc chiar aceste subtilități – direct pe poza ta! Prin activarea acestui filtru, pozele voastre vor fi reproduse conform filtrului.
Dacă dorești mai mult decât poze în format fâșie, poți alege dintr-o poză de 10×15 cm, conținânt aceeași doză de amuzament în 4 cadre amuzante!
Mărimea întotdeauna are un aport de valoare! Iar pozele cu un singur cadru chiar asta reprezintă! O singură secundă din fața aparatului foto! Cabina foto este o prezență fascinantă atât pentru invitații tineri, cât și pentru cei în vârstă. Iar aceștia doresc, în cele mai multe cazuri, o amintire simplă de la evenimentul vostru!
Deja știi din prima clipă că ai mai mult de 300 de invitați? Sau numai vrei să te asiguri că toți cei care vor face fotografii vor primi fotografii magnetizate? Poți opta pentru a suplimenta magneții de fâșii – și toți invitații vor avea posibilitatea de a-și revedea pozele pe frigider!
Pozele magnetizate pe toată suprafața rezistă și mai mult în timp! Pe lângă acestea, se lipesc mult mai bine pe suprafețele din metal, ceea ce împiedică să se curbeze la margini. Pentru poze ce rezistă în timp, recomandăm magnetizarea fâșiilor pe toată suprafața acestora!
Dacă vrei ca și pozele de 10×15 cm să poată fi lipite pe suprafețe de metal, îți recomandăm magnetizarea acestora. De ce magnetizăm pe toată suprafața pozelor, în comparație cu alte echipe? Pentru că din cauza dimensiunii mari a pozei, un magnet aplicat numai pe unele secțiuni a acestuia, în timp rezultă curbarea acestuia.
Vrei ca montarea cabinei foto să se facă înaintea ca invitații să ajungă în sală? Iar distracția propriu-zisă numai de la o oră fixată în prealabil? Diferența de ore dintre aceste două activități se calculează conform tarifelor stand by.
Petrecerile reușite au în comun faptul că se închei cu mult după miezul nopții! Nu de puține ori suntem rugați să foto-documentăm toată distracția, până la sfârșitul petrecerii!
Venim cu o armată mare de tăblițe, însă dacă dorești ca frazele amuzante să se refere strict la evenimentul tău, ai libertatea de a veni cu o listă enormă de idei.
Un album cu toate fotografiile realizate la cabina foto, cu mesajele celor ce apar pe poză! 2 în 1: amintirea pozelor cu cei dragi plus mesajele lor, toate la un singur loc! Deci, la fiecare sesiune de poze, îți listăm una în plus, special pentru guestbook. Noi venim cu un album foto din oferta noastră curentă, și recuzita noastră: pixuri colorate și lipici special pentru poze.
Cu toții ne atașăm de amintirile frumoase, iar pe lângă opțiunea de a fi puse pe frigider, îți oferim și opțiunea de a veni cu o ramă special pentru fotografiile de tip fâșii. Perfecte și pentru mărturii de la nuntă, ramele foto pentru fotografiile strip îți oferă posibilitatea de a-ți surprinde invitații cu cel mai neobișnuit cadou, ce-l pot revedea pe birou, noptieră sau oriunde vor ei!
Îți aducem în premieră o unealtă super-amuzantă pentru a crește și mai mult interactivitatea cu cabina foto și care generează implicit poze și mai hazlii! Îți oferim din start 12 mesaje amuzante, care, la cerere și contra cost, se pot personaliza cu mesajele voastre!
intră pe site