Cabină foto la evenimente corporate & branding

PETRECERI  DE  FIRMĂPetreceri de Cră- ciun, Microrevelion sau de Halloween? Experiența ne spune că oamenii sunt mai mult decât încântați să imortalizeze momentele amuzante de la petrecere! Iar tăblițele personalizate pentru firma ta, cu siguranță își vor face efectul! Iar ce este mai satisfăcător decât să-i vezi lipind fotografiile cele mai reușite pe frigiderul de la birou? Orice pauză de masă va avea un motiv de bună dispoziție!

Tot ceea ce face marca ta vorbește despre ea. O formă inedită și haioasă de a interacționa cu publicul țintă este de a le oferi zâmbete și amintiri ce pot ACTIVĂRI  DE  BRAND rămâne mult timp în memoria lor. Un stimul vizual este unul dintre cele mai puternice dovezi cu care poate pleca de la standul brandului tău. Văzând acasă aceste poze, clientul tău este instant teleportat în momentul interacționării!

SPONSORIZĂRI Fiecare act de sponsorizare demarat de compania ta vorbește implicit și de valorile fimei. Fie că este un ONG sau un eveniment sportiv ce sprijini prin diferite mijloace financiare, un photo booth închiriat de firma ta pentru evenimentul lor, este o adevărată surpriză. Astfel comunici latura fun a companiei tale, dar nu neglijezi nici publicul țintă a ONG-ului – ei imortalizează participarea la eveniment și se distrează în același timp. Să nu uităm nici de logo-ul tău prezent pe fotografii!

Sunt momente în care introducerea unui produs sau serviciu pe piață merită un buzz pe măsură. De ce nu ai face un eveniment de lansare PROMOVARE animat și de o cabină foto? Prin partajarea pozelor de către clienți sau influenceri vestea noului produs sau serviciu atinge cote maxime. Și încă n-am vorbit despre modalitățile de a folosi codul unic al pozelor pentru campanii de promoții și extrageri!

PETRECERI  DE  FIRMĂ

Petreceri de Cră- ciun, Microrevelion sau de Halloween? Experiența ne spune că oamenii sunt mai mult decât încântați să imortalizeze momentele amuzante de la petrecere! Iar tăblițele personalizate pentru firma ta, cu siguranță își vor face efectul! Iar ce este mai satisfăcător decât să-i vezi lipind fotografiile cele mai reușite pe frigiderul de la birou? Orice pauză de masă va avea un motiv de bună dispoziție!

ACTIVĂRI  DE  BRAND

Tot ceea ce face marca ta vorbește despre ea. O formă inedită și haioasă de a interacționa cu publicul țintă este de a le oferi zâmbete și amintiri ce pot rămâne mult timp în memoria lor. Un stimul vizual este unul dintre cele mai puternice dovezi cu care poate pleca de la standul brandului tău. Văzând acasă aceste poze, clientul tău este instant teleportat în momentul interacționării!

SPONSORIZĂRI

Fiecare act de sponsorizare demarat de compania ta vorbește implicit și de valorile fimei. Fie că este un ONG sau un eveniment sportiv ce sprijini prin diferite mijloace financiare, un photo booth închiriat de firma ta pentru evenimentul lor, este o adevărată surpriză. Astfel comunici latura fun a companiei tale, dar nu neglijezi nici publicul țintă a ONG-ului – ei imortalizează participarea la eveniment și se distrează în același timp. Să nu uităm nici de logo-ul tău prezent pe fotografii!

PROMOVARE

Sunt momente în care introducerea unui produs sau serviciu pe piață merită un buzz pe măsură. De ce nu ai face un eveniment de lansare animat și de o cabină foto? Prin partajarea pozelor de către clienți sau influenceri vestea noului produs sau serviciu atinge cote maxime. Și încă n-am vorbit despre modalitățile de a folosi codul unic al pozelor pentru campanii de promoții și extrageri!

AM LUCRAT CU

PACHET STANDARD BW PHOTO BOOTH

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

listare pe locfotografii listate pe loc
în format fâșie

A - Bnumăr nelimitat
de sesiuni foto

listari suplimentarelistări suplimentare
pentru toate persoanele
din cadru

logo personalizatlogo personalizat pentru
eveniment

magneto strip 300magnetizare (fâșii)
în limita a 300 de bucăți

just marriedaccesorii și tăblițe
haioase

mesaj videomesaje video – funcție
de înregistrare dedicată

GIFGIF-uri generate automat
pentru fiecare sesiune
foto

pikto_camerapoze în format digital
– descărcare & share
(facebook, etc.)

bw-manasistență specializată –
echipă de 2 persoane

DVDDVD cu toate pozele și
mesajele video realizate

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

black-whiteblack & white

getframedget framed

streetartstreet art

collagecolaj 4 poze

10 x 151 poză

supli 100 stripsuplimentare magneți
pentru 100 de fâșii

magneto stripmagnetizare pe
toată suprafața fâșiei

supli 100 colajsuplimentare magneți
pentru 100 de colaje

standbystand by

Cabină foto la evenimente corporate & brandingoră suplimentară

propstăblițe cu
texte personalizate

Cabină foto la evenimente corporate & brandingguestbook

Cabină foto la evenimente corporate & brandingdisplay personalizat

brandingaparat personalizat cu
elemente vizuale

ramaramă foto
(pentru fâșie)

Cabină foto la evenimente corporate & brandingstick USB cu toate
pozele și mesajele
video realizate

La ce să fii atent la evaluarea ofertelor de preț? Te ajutăm cu informații utile aici.

intră pe site