Ziua Mondială a Fotografiei

Astăzi, 19 august, este Ziua Mondială a Fotografiei. Data aleasă pentru a celebra fotografia nu este una aleatoare, ci marchează momentul în care s-a obținut primul brevet de realizare a fotografiei, de către francezii Louis Jacques Mande Daguerre și Nicephore Niepce. În 1839, timpul de expunere pentru realizarea unei fotografii era de câteva ore. Incredibil de mult, dar rezultatul era pe măsură.

În zilele noastre, fotografiile se realizează aproape instantaneu (cu listare, cu tot). Cunoașteți, desigur, că photo booth-urile performante pe care BW Photo Booth vi le pune la dispoziție pentru diverse evenimente au capacitatea de a procesa imaginile și de oferi fotografiile listate în doar câteva secunde. Nu știm – zău! – ce ne-am fi făcut de nu ar fi evoluat tehnologia într-atât de mult. Dar, cert este că ne bucurăm că facem parte din acest proces de dezvoltare a unui domeniu de-a dreptul fascinant – fotografia.

Într-o lume în care comunicarea se desfășoară cu o viteză uluitoare, considerăm că celebrarea unei zile mondiale a fotografiei era absolut necesară. Știm toți că, uneori, o imagine poate reda ceea ce nu este posibil de expus în cuvinte. Așa că, prieteni, să ne bucurăm de această zi, așa cum se cuvine – cu zâmbete pe fețe, în fața unei camere foto.

Vă salută cu drag
Echipa BW Photo Booth

bw photo booth, ziua mondiala a fotografiei, photobooth, cabina foto, cabien foto

Zâmbiți, vă rog!

 

intră pe site