Investește într-o cabină foto fixă!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai propriul tău business de succes și ușor de adimistrat? Dacă te gândești de ceva timp la o investiție care să-ți asigure profit sigur cu un minim de efort, BW Photo Booth îți dezvăluie secretul care a stat la baza succesului său: Investește într-o cabină foto fixă!

Îți oferim posibilitatea de a achiziționa o cabină foto în funcție de ideile care te caracterizează și ți se potrivesc cel mai bine. Suntem reprezentanții Digital Center în România și îți punem la dispoziție cabine foto moderne de cea mai bună calitate. În plus, te sprijinim cu recomandări și sfaturi bazate pe experiența noastră de peste 11 ani în domeniu. Până în prezent, BW Photo Booth dispune de 23 de cabine fixe Digital Center Romania amplasate în toate marile orașe din țară și se extinde continuu.

Investește într-o CABINĂ FIXĂ / CABINĂ MOBILĂ 

Ai posibilitatea de a investi atât în cabine fixe cât și în cabine mobile. Diferența dintre cele două constă în genul specific de activitate cerută, segmentul de piață țintă și intensitatea concurenței.

Cabinele mobile pot fi ușor transportate fiind ideale pentru un business bazat pe evenimente private sau corporate. Acestea necesită o interacțiune permanentă cu clienții și prezența operatorilor specializați. Competiția pentru acestă categorie a explodat în ultimii ani.

Pe de altă parte, cabinele fixe reprezintă o metodă mai puțin abordată pe piața din Romania. Competiția este încă mult redusă sau aproape inexistentă, cererea doar parțial satisfăcută. Acest lucru înseamnă că poți să obții mult mai ușor vânzare și profit.

Odată ce aparatul a fost amplasat strategic într-o locație cu flux ridicat de vizitatori (centre comerciale, destinații turistice, muzee, etc.)el funcționează automat fără a fi necesat să angajezi un operator full time.

Cabinele fixe includ meniuri smart cu touch screen interactiv și foarte ușor de utilizat de către clienți.   

Cu o minimă mentenanță, dacă ai ales bine locația, vei obține încasări zi de zi în timp ce te ocupi de alte activități sau pleci în vacanță.

Pe scurt, tocmai ți-am dezvăluit o idee excelentă de business part time, ușor de administrat și cu rezultate sigure.

Investește într-o cabină foto fixă!

CONTACTEAZĂ-NE și investește acum într-o cabină foto fixă!

Pentru a explora în detaliu universul cabinelor Digital Center click pe website-ul nostru AICI. Dacă nu știi cu ce tip de produs să începi și care sunt cele mai de top oferte actuale, solicită o ofertă AICI și un consultant Digital Center Romania te va contacta în cel mai scurt timp posibil. Așteptăm cu interes să cunoaștem viitorii antreprenori inspirați de potențialul cabinelor foto.

În final, nu uita că un business de succes este acela în care prezența ta devine în final dispensabilă ; )

 

intră pe site