Terapia cu photobooth de Sărbători

Se apropie! Vin Sărbătorile de iarnă, cu toată emoția și bucuria specifice. Este, într-adevăr, o perioadă aparte a anului. Iar, dacă Moșu‘ decide să ne aducă și câțiva fulgi de zăpadă, atunci chiar ne putem considera norocoși.

Vă asigurăm că acest articol nu se vrea a fi „încă un articol despre magia sărbătorilor de iarnă”. În schimb, ceea ce ne propunem este să vă putem insufla, măcar un pic, o stare de destindere și relaxare, pe care știm toți că o meritați.

Luna decembrie este dedicată (și, parcă, predestinată) cumpărării cadourilor pentru familie și pentru cei dragi. Ne alegem destinațiile de shopping în funcție de nevoi, cerințe speciale, conjunctură, timp disponibil, proximitate și nu numai. Mulți dintre noi aleg centrele comerciale mari pentru a se inspira cu privire la surprizele pe care le putem pregăti pentru persoanele apropiate. De fapt, această alegere este, oarecum, intuitivă, având în vedere gama largă și variată de opțiuni disponibile într-un mall. Ei bine, da. Pentru mulți dintre noi, marile centre comerciale reprezintă soluția ideală, în luna decembrie. Dar, ce ne facem că pentru mulți dintre noi, aceasta este soluția? Mai exact: cum facem față aglomerației? Cum ne antrenăm (fizic, dar, mai mult, psihic) pentru a reuși să ne ducem „misiunea” la bun sfârșit, fără a cădea pradă stărilor mai puțin plăcute, provocate de un flux mare de persoane, în exact același timp al zilei pe care îl avem și noi disponibil?

Ne credeți sau nu, dar noi, echipa BW Photo Booth, avem o propunere. Și este una viabilă, după cum am observat în ultimii ani. Când sunteți la cumpărături în mall, toată agitația din jur poate dispărea, fie și numai temporar, dacă luați o pauză de 2 minute. Nici măcar nu trebuie să părăsiți mall-ul. Urcați într-o cabină foto și pozați-vă în ipostaze haioase. Cam neașteptată soluție? Ei bine, indiferent cum considerați acum că este, vă invităm să o testați voi înșivă. Nu aveți nimic de pierdut, iar starea voastră se poate îmbunătăți instant. Garantat! Odată cu fiecare numărătoare inversă dinaintea captării fotografiilor, parte din forfota din mall se disipează, treptat. Până la sfârșit, aveți toate șansele să și uitați ce vă deranja atât de mult, înainte de a trage perdeaua cabinei fotografice.

Spuneam că această soluție antistres – facilă și la îndemâna oricui, reiese din baza observațiilor noastre de până acum. În peste 6 ani de activitate, în luna decembrie ne-am făcut foarte mulți prieteni, atât în Cluj, cât și în celelalte orașe în care suntem prezenți cu cabine foto, în mall-uri importante.

Încercați „terapia” cu photo booth. Credem, sincer, că o pauză de doar câteva minute vă poate ajuta să vă destindeți și să vă continuați cumpărăturile cu o stare de spirit ceva mai relaxată. Merită să încercați! În plus, veți rămâne cu o amintire palpabilă, realizată alături de persoana sau persoanele dragi cu care sunteți la cumpărături, într-un moment special din an. Perioada pre-mergătoare Sărbătorilor de iarnă este un prilej bun pentru a fi alături de cei dragi. Iar, dacă mai pot rămâne și „dovezi” sau, mai bine spus, suveniruri care să vă amintească de aceste clipe plăcute, cu atât mai bine.

Pe noi ne găsiți în orașe mari din țară. Luna decembrie este luna prieteniei la BW Photo Booth. Vă așteptăm, așadar, să ne împrietenim!

BW Photo Booth – mai mult decât fotografie

intră pe site