Târguri de nunți – de ce să mergi?

Luna ianuarie, dar și primele luni ale anului înseamnă weekenduri petrecute la diverse târguri de nunți. Târgurile de nunți sunt evenimente destinate în special viitorilor miri, fie că participă la ele în cuplu, sau aleg să viziteze aceste evenimente cu prietenii/prietenele, familia sau, de ce nu – singuri. Cu oricine ai merge, fii sigur că mergi cu persoanele potrivite, care pot să-ți fie de folos atunci când ai de luat o decizie grea.

Lăsând în spatele nostru primul eveniment de specialitate, Nunta la Palat, ne pregătim de al doilea eveniment, organizat la Grand Hotel Italia – Cluj-Napoca’s Wedding Show.

De ce îți recomandăm acest eveniment din oferta vastă de târguri de nunți? 

Prin simplul fapt că este organizat într-o locație care prin sine se pretează pentru organizarea unei nunți. Prin urmare ai acces la sălile hotelului unde se organizează evenimentele, iar poți avea în vedere toate acele atuuri sau neajunsuri la care încă și tu trebuie să te decizi la alegerea sălii de nunți.

De ce să vizitezi standul nostru?

În acest weekend lansăm 2 noutăți în materie de cabină foto clasică. Prima este lansarea unui accesoriu destinat interactivității între invitați, Roata Norocului, iar a doua este o cabină foto, supranumit și Pocket, care este cea mai mică din arsenalul nostru de BW Photo Booth.

Între timp, te invităm să afli mai multe despre serviciile și beneficiile incluse în pachetul cabina fotografică BW Photo Booth la nuntă

evenimente-privateTârguri de nunți - de ce să mergi?                                                                                 

Suntem echipa BW Photo Booth, lideri în idei trăznite. Te ajutăm să imortalizezi momentele deosebite din viața ta!

Fie că este vorba despre:

– un moment haios, spontan la shopping într-un centru comercial;

– sau dorești ca petrecerea ta să fie de neuitat

Dacă ești în căutare de ceva cu adevărat inedit, noi avem soluția: o cabină foto într-o mașină istorică complet restaurată!

Ce îți garantăm:
– diversitate și creativitate, produse unicat pentru evenimente de neuitat
– calitate superioară a fotografiilor
– cel mai bun raport preț calitate
– operativitate și seriozitate

Pentru mai multe informații, ne găsiți aici

Vizitați ➡️ canalul nostru de Youtube 

intră pe site