Căsuța BW Photo la Târgul de Crăciun din Sibiu

Spiridușii BW Photo Booth au primit și anul acesta încă o misiune specială de a capta cele mai frumoase zâmbete în fotografii instant. Pe lângă tradiția participării la Târgul de Crăciun de la Cluj Napoca, spiridușii moșului BW Photo Booth vor fi prezenți din 17 noiembrie până pe 2 ianuarie și la Sibiu în cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Astfel, colecția noastră de fapte bune și clipe magice de neuitat, se extinde cu încă o cabina foto fixă, o nouă Căsuță BW Photo unde, sibienii și toți cei prezenți la Târgul de Crăciun din Sibiu pot opta pentru forografii simpatice în rame personalizate în tema Crăciunului. Acestea pot fi excelente adiții la orice  cadou, mai ales că, pe lângă bucuria amintirii, arată foarte bine pe masa de Crăciun sau pe frigider pe întreagă durată a anului.

Cum ar fi să le comectionezi de la an la an și să te bucuri mereu, alături de familie de aceste momente minunate și atât de prețioase?

Ce este Căsuța BW Photo?

Căsuța foto este ultima noastră adiție în colecția originală de photo booth-uri BW Photo Booth și a fost creată special la cererea lui Moș Crăciun. A fost pentru prima dată disponibilă în 2021 la Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca fiind primită cu maxim de succes și entuziams de către mii de clujeni care au plecat acasă cu cele mai frumoase amintiri de Crăciun.  Sperăm că și în acest an, Căsuța BW Photo să aducă magia momentului în cât mai multe cămine.

Căsuța BW Photo Booth include o cabină foto instant cu meniu touch screen. Vezi AICI un scurt tutorial cu modul de operare.

Cum funcționează? Este complicat?

Din contră, este ca o joacă. Meniul touch screen al aparatului este prietenos, distractiv și ușor de folosit. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile haioase pas cu pas și să ai pregătită cea mai simpatică față a ta.

Ce fel de foto se pot face?

Vei putea alege fie formatul strip (semn de carte) fie varianta colaj personalizat. Colajul încadrează 4 din fotografiile tale în rame personalizate în tema Crăciunului.

O sesiune include fie 2 strip-uri, fie un colaj personalizat cu rama dorită.

Toate opțiunile cu care te-ai obișnuit deja la cabinele din mall sunt disponibile cu excepția variantei Foto ID.

Îți recomandăm să folosești idea și pentru a include în cadoul de Crăciun o amintire instant cu tine sau cu voi pentru cei dragi. În mod special colajele de Crăciun sunt foarte pitorești și arată excelent într-o ramă sau chiar pe frigider daca le adaugi bandă magnetică.

Varianta strip se porivește perfect dacă vrei să dăruiești o carte.

Cât durează?

Durează doat 1 minut, din momentul în care ai selectat printează de la meniul touch screen al aparatului.

Câte persoane încap în foto?

În fotografie încap maxim 2-3 persoane adulte și, probabil, mai puteți strecura 1-2 copilași dar, deobicei, ramele încadrează cel mai bine până la 3 persoane.

Doar la târg se pot face aceste foto instant? Doar la Sibiu?

Găsești cabinele BW Photo Booth în majoritatea centrelor comerciale din marile orașe din România.

AICI poți să vezi o listă și locația exactă a fiecărei cabine din fiecare oraș.

La Sibiu ne găsiți în aer liber la Târgul de Craciun din Șibiu, și în interiorul mall-ului

PROMENADA Sibiu.

Alături de Moș Crăciun, echipa de spiriduși BW Photo Booth vă dorește Sărbători Magice cu amintiri de neuitat!

intră pe site