Suveniruri fotografice la cabina foto din centru comercial

Suveniruri fotografice la cabina foto, mai exact vă prezentăm o idee creativă în pas cu tehnologia acum disponibilă în majoritatea centrelor comercile din România. Pentru că ne plac ideile trăznite, căutăm mereu să diversificăm oferta cu produse noi în acord cu imaginația și nevoile clienților noștri.

Știm că, atunci când ajungi într-un alt oraș, o vizită la mall este obligatoriu inclusă pe lista ta. Totodată ai vrea să te întorci acasă cu amintiri specifice orașului și să aflii mai multe despre ce obiective îi sunt reprezentative. Poate ai dat deja o tură prin centrul orașului dar nu ai apucat să captezi cum ai fi vrut punctele esențiale. Mai ales dacă ești pe fugă, nu ai mult timp să cauți un cadou sau un suvenir România potrivit.

Cum obții un suvenir fotografic într-un minut?

Ei bine… începând cu acest an, la orice cabină foto BW Photo Booth din centru comercial, la secțiunea Foto Fun am creat un cadru colaj specific fiecărui oraș în parte: foto suvenir. Poți obține: suveniruri românești, suveniruri Cluj, suvenir Timișoara, suveniruri București, suvenir Baia Mare, suvenir Brașov, suveniruri Constanța, suveniruri Galați, suvenir Iași, suveniruri Ploiești, suvenir Satu Mare, suveniruri Sibiu, suveniruri Suceava, suvenir Târgu Jiu și suvenir Târgu Mureș.

Fotografia ta la minut va fi încadrată de un design atractiv cu un monument sau simboluri esențiale ale orașului. Vei obține pe loc o amintire specifică orașului cu tine și cei dragi sau pentru cei dragi.

Ce monument este inlcus în cazul fiecarui oraș în parte?

Baia Mare –  Turnul lui Ștefan

Brașov – Statuia lui Johannes Honterus

București –  Arcul de Triumf

Cluj-Napoca – Statuia lui Matei Corvin

Constanța – Farul Genovez

Galați – Biserica Precista

Iași – Mănăstirea Sfinții Trei Ierarhi

Ploiești – Halele Centrale

Satu Mare – Turnul Pompierilor

Sibiu – Turnul Sfatului

Suceava – Cetatea de Scaun

Târgu Jiu – Poarta Sărutului

Târgu Mureș – Palatul Culturii

Timișoara – Statuia “De-a telefonul”, drapel de revoluție

Cum se realizează o sesiune foto suvenir?

Acesta se realizează pe loc în cabina foto BW Photo Booth. Meniul prietenos cu touch screen te ghidează pas cu pas. Este foarte simplu și distractiv. Ai posibilitatea să vezi un preview înainte de a apăsa printare. Poți să refaci de 2 ori sesiunea dacă nu consideri că te avantajează.

Cât durează o sesiune pentru foto suvenir?

Durata? 1 minut și pleci acasă cu o amintire suvenir din România specifică fiecărui oraș în parte. Acesta va include alături de un selfie autentic cu tine, cu voi doi, familia sau gașca. Foto suvenir se imprimă pe format tip colaj de 10 x 15 cm cu 4 cadre pentru fotografii cu tine sau voi. Este o „vedere” originală, unică, numai bună de pus în vitrină sau pe frigider. Ai colecționa suveniruri fotografice la cabina foto când călătorești?

În continuare am inclus un scurt tutorial al unei sesiuni de tip Foto Fun. Pentru și mai multă inspirație, te invităm cu drag să descoperi o idee de design interior cu mult suflet. Este compusă din amintiri la minut create exclusiv la cabinele BW Photo Booth – Design interior și album de familie. Cu siguranță autorul este unul dintre cei mai inspirați și originali clienți ai noștri.

intră pe site