Cea mai cool mască personalizabilă: BW Photo Mask!

Ai încercat BW Selfie Mask – instant cea mai cool mască personalizabilă, noua senzație de pe stradă, birou, din familia sau gașca ta?

Dacă până acum să porți mască ți s-a părut sec și obositor, echipa noastră plină de idei trăznite, a găsit cea mai simpatică soluție pentru a transforma purtarea măștii într-o experiență plăcută și haioasă.

Îți păstrezi zâmbetul și expresivitatea

Începând cu data de 20 noiembrie 2020 la VIVO! Cluj-Napoca, intrarea 3, vis a vis de Pandora, am lansat BW Selfie Mask, un photo booth mega cool care combină fotografia la minut cu imprimarea. Astfel obții pe loc cele mai originale măști faciale personalizabile la care te poți gândi. 

Din data de 16 decembrie 2020 poți comanda online, cu livrare la domiciliu, pe magazinul nostru digital selfiemask.ro

Iată câteva variante și idei de încercat pentru a obține cea mai cool mască personalizabilă:

  • reîntregește-ți partea din față care lipsește;
  • păstrează-ți mereu zâmbetul pe buze;
  • fă schimb de buze cu altcineva;
  • asortează-te;
  • alege un model din colecția noastră (animăluțe, monstrii, flori, etc.);
  • alege un design direct de pe telefonul tău;
  • ai și alte idei?
Cum funcționează?

Selfie Photo Mask funcționează ca un photo booth obișnuit la care am adăugat funcția de imprimare a măștii de gură. Pe scurt, îți facem poza, selectăm partea din față care corespunde măsții și o imprimăm pe un material textil corespunzător în cele mai diverse moduri posibile.

Cât durează?

Măștile imprimate se realizează instant în 2 minute, 1 minut pentru fotografie plus partea de imprimare care durează maxim încă 1 minut.

Din ce sunt făcute măștile?

Măștile sunt de tip fashion cu buzunar create dintr-un poliester fin și plăcut. În buzunarul aferent se introduce un filtru PM 2.5 pe care îți recomandăm să îl schimbi cât mai des. Măștile sunt refolosibile. În continuare ți-am pregătit un scurt video demostrativ cu modul în care se crează masca imprimată personalizabilă haioasă.

Te așteptăm la stand cu chef și imaginație! Protejează-te pe tine și cei dragi! Transformă masca într-o experiență haioasă!

intră pe site