Salonul Mireselor – Cluj-Napoca, octombrie 2016

Așa cum v-am obișnuit, ne place să fim prezenți acolo unde simțim că este nevoie de noi. În acest sens, printre altele, ne trecem în agendă și participarea la târguri și expoziții de nuntă. Motivul principal pentru care facem acest lucru îl constituie faptul că știm că acolo, în cadrul acestor evenimente, avem ocazia să ne întâlnim cu mulți dintre voi. Voi – toți cei care sunteți mânați de emoțiile specifice organizării nunții voastre spre locuri în care puteți găsi oferte dintre cele mai variate și mai relevante pentru ideile voastre.

Așadar, ne bucurăm nespus de faptul că, în perioada 20-23 octombrie 2016, am participat la ediția de toamnă a târgului Salonul Mireselor, organizat la Expo Transilvania din Cluj-Napoca. Am fost prezenți cu una dintre cabinele foto BW Photo Booth destinate închirierii la evenimente, pe care cei care au dorit au putut-o încerca, pe loc, în mod gratuit.

img_0570

Noi ne-am simțit minunat – chiar ne place să vă fim alături. Sperăm că și vouă v-a făcut plăcere. Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm împreună la nunta pe care o visați, o plănuiți și o organizați cu atât de multă pasiune.

img_0579bw photo booth, cabina foto, cabina foto pret, photo booth, photo booth pret, cabina foto nunta, photo booth nunta, photo booth wedding, targ nunta, targ nunti, expozitie nunta, expozitie nunti, photo booth pret, cabina foto pret, cabina foto de inchiriat, photo booth de inchiriat, inchiriere photo booth, inchiriere cabian foto

intră pe site