Startul la nunți și botezuri din 1 iunie 2021

Din 1 iunie 2021, s-a dat startul la nunți și botezuri în conformitate cu decizia CNSU aprobată de guvern. Mult așteptatul moment a repus în mișcare întreaga industrie a evenimentelor. Un val de entuziasm se simte în aer și echipa BW Photo Booth este pregătită de acțiune.
 
Ce prevede decizia CNSU aprobată de către guvern (startul la nunți și botezuri):
  • (1) Se propune ca organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, parastase etc.) să fie permisă începând cu data de 01.06.2021, cu participarea a maxim 70 de persoane în spații deschise, sau cu participarea a maxim 50 de persoane în spații închise, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori și sunt respectate măsurile de protecție sanitară. La stabilirea numărului maxim de persoane, nu sunt incluși copiii cu vârsta mai mică de 16 ani.
  • (2) În condițiile stabilite la alin. (1) organizatorul poate decide organizarea și desfășurarea evenimentului cu un număr mai mare de participanți dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și este asigurată o suprafață de minim 4 mp/persoană.

Poți să vezi incidența cazurilor la zi AICI. Dacă orașul tău figurează pe scenariul verde, te invităm cu mare drag să descoperi ce îți propunem în continuare.

Ce îți propune echipa BW Photo Booth:
  1. BW Photo BUS – alegerea excelentă pentru exterior 
  2. BW Photo Booth – evenimente în interior de mari dimensiuni 
  3. BW Self Operated – o adaptare a BW Photo Booth pentru evenimente cu număr redus de invitați. 

Solicită o ofertă personalizată AICI și un consultant de vânzări te va contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Acum, mai mult ca niciodată, am înțeles valoarea amintirilor și momentelor speciale din viață. Așteptăm cu drag să îți fim alături în acest demers.

Pentru a putea răspune exploziei de cereri în urma deciziei CNSU ce a dat startul la nunți și botezuri, avem rugămintea de a ne contacta din timp și/sau cât mai repede.

În final, Echipa BW Photo Booth declară oficial startul la amintiri instant de neuitat: 1, 2, 3… zâmbiți!

 

 

intră pe site