Regulament desfășurare campanie „Câștigați o croazieră de vis cu BW Photo Booth!”

Regulament desfășurare campanie

„Câștigați o croazieră de vis cu BW Photo Booth!”

Organizatorii campaniei
Organizatorul campaniei „Câștigați o croazieră de vis cu BW Photo Booth!” este S.C. BAWA EVOLUTION SRL (www.cabinefoto.ro), în parteneriat cu S.C. Key Office SRL – Agenția Office Travel (www.croaziere.net).

Perioada de derulare a campaniei
Perioada de desfășurare a campaniei este 15.01.2016-31.05.2016.

Locul de desfășurare a campaniei
Campania „Câștigați o croazieră de vis cu BW Photo Booth!” se desfășoară la nivel național, fiind deschisă participanților de pe întreg teritoriul României.

Condiții de participare la concurs
Se pot înscrie și pot participa la tombolă următoarele categorii de persoane:
a) persoane care au încheiat, deja, un contract cu BAWA EVOLUTION SRL, pentru o nuntă care urmează să se desfășoare în anul 2016;
b) persoane care vor încheia un contract de prestare servicii cu BAWA EVOLUTION SRL până, cel târziu, la data de 31.05.2016.

Premiul
Se va acorda un singur premiu, constând într-o croazieră all-inclusive, pentru două persoane, în Marea Mediterană. Croaziera este oferită de partenerul Croaziere.net. Persoana declarată câștigătoare va beneficia de premiu împreună cu partenerul său ori partenera sa.
Perioada croazierei va fi stabilită ulterior datei de încheiere a campaniei și a desemnării căștigătorului, prin selectarea uneia dintre cele 9 perioade disponibile, comunicate de Croaziere.net. Câștigătorul tombolei are obligația de a lua legătura cu un reprezentant Croaziere.net, în vederea luării la cunoștință a tuturor condițiilor necesare intrării în posesia premiului (pașaport valabil, perioade disponibile, asigurare medicală obligatorie de călătorie, alte detalii de ordin organizatoric).

Desemnarea câștigătorului
Căștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin intermediul website-ului random.org, ulterior datei de încheiere a campaniei, în data de 01.06.2016.

Comunicarea rezultatelor
Organizatorii tombolei vor publica numele câștigătorului concursului pe website-urile proprii și pe paginile de pe rețelele de socializare. Câștigătorul va fi contactat și telefonic și/ sau prin email de către un reprezentant al BAWA EVOLUTION SRL.

Beneficii suplimentare
Toți participanții la campanie au posibilitatea de a beneficia de o reducere de 10% la achiziționarea unui pachet de servicii de la Croaziere.net.

Alte informații
– Participarea la acest concurs implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.
– Comunicarea cu participanții sau potențialii participanți la concurs se realizează prin toate și oricare dintre mijloacele disponibile: telefon, email, platforme online etc.
– Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați.
– Organizatorii campaniei își rezervă dreptul de a modifica orice secțiune a prezentului Regulament, fără o informare prealabilă. Toate modificările aduse Regulamentului vor fi comunicate și celor interesați, prin oricare dintre platformele specifice de comunicare.
– Organizatorii își rezervă dreptul de a publica eventualele opinii exprimate de participanții la concurs pe website-urile proprii, precum și pe paginile de pe rețelele de socializare.

Mult succes!
Echipa BW Photo Booth

intră pe site