Printează fotografii HQ direct de pe telefonul tău!

Printează fotografii HQ direct de pe telefonul tău la cabina BW Photo Booth din VIVO! Cluj-Napoca!

Îți amintești senzația fotografiilor palpabile, pozele “ca pe vremuri” pe care le țineai în mână, admirai și puteai expune acasă pe noptieră sau frigider? Ei bine, mă bucur să te anunț că am introdus funcția Smart Print la cabina noastră BW Photo Booth din VIVO! Cluj Napoca. Poți printa direct de pe telefonul tău orice fotografie în doar câteva minute. Vezi locația cabinei aici.

Cum funcționează funcția Smart Print dinrect de pe telefon:

  1. Selectezi opțiunea “Smart Print” din meniul start interactiv 
  2. Te conectezi la wifi-ul cabinei cu o parola generată automat
  3. Scanezi QR codul cabinei cu telefonul tău (instalează un cititor din Magazinul Play)
  4. Selectezi fotografia dorită direct de pe telefonul tău 
  5. Apeși butonul de check out și faci plata
  6. Ridici fotografia din buzunarul lateral al cabinei. Acesta se printează pe loc într-un minut 

Unele momente sunt prea speciale pentru a ramâne doar în memoria telefonului sau pe rețele de social media, nu crezi? Printează fotografii HQ direct de pe telefonul tău fie pentru a le păstra într-un album propriu, fie pentru a face un cadou simplu dar original. 

Unde crezi că ar alege  bunica să expună astfel de fotografie?  

Noi am decis să optimizăm continuu modul în care poți folosi o cabină foto și ne straduim mereu să te surprimndem cu diverse idei care imortalizează în mod creativ fotografia la minut și amintirile.

Ne găsești în aproape toate centrele comerciale din marile orașe cu cabine foto fixe sau poate ai remarcat mini van-ul nostru BW Photo BUS la evenimentele tale favorite. Suntem alături de tine la orice tip de petrecere privată sau corporate cu cabinele noastre mobile și te putem susține în primi tăi pași în antreprenoriat ca reprezentanți unici ai Digital Centre în Romania. 

intră pe site