Poze ID simplu și rapid la cabinele BW Photo Booth!

Ai nevoie de poze pașaport,  poze ID, foto acte oficiale simplu și rapid? Cabinele noastre fixe, rezolvă problema în doar un minut.

Suntem mereu preocupați de modul în care putem veni în sprijinul utilizatorilor cu servicii cât mai practice și diversificate. Știm că odată cu debutul anului școlar și finalul sezonului de vacanță ai multe bătăi de cap cu acte oficiale, dosare, și tot felul de proceduri enervante.

Noi ne-am propus să te scăpăm de grija fotografiilor de tipul: poze de pașaport, diplomă, photo pro sau orice cerințe standard pentru foto acte.

Dacă ai nevoie urgent de poze tip ID simplu și rapid sau orice format tip pentru pașaport saudocumente oficiale îți recomandăm să cauți cabina BW Photo Booth în cel mai apropiat centru comercial din orașul tău. Ne-am extins în majoritatea orașelor mari din România: Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Jiu.

Dacă BW Photo Booth a amplasat deja o cabină la tine în oraș,  înseamnă că nu mai este nevoie să aștepți la rând sau să depinzi de prezența și serviciile unui fotograf profesionist. Folosind cabina BW Photo Booth, ești chiar tu operatorul instant al cabinei. În plus, poți selecta din mai multe variante fotografia cea mai potrivită înainte ca acesta să se printeze.

Mai jos ți-am pregătit un scurt demo pentru exemplificare.

 

Formatul fotografiilor ID

Optinuea foto ID îți pune la dispoziție 8 fotografii în loc de 6:

  • dimensiune foto diplomă, foto pașaport, ID photo pro – 35 mm x 45 mm / 3,5 cm x 4,5 cm
  • dimesiune standard pentru documentele oficiale
  • sau dorești doar foto de distracție? : ) Super! Dar alege mai bine varianta mai diversificată de foto fun!
Locații BW Photo Booth

Ne găsești în următoarele centre comerciale:

Locațiile exacte sunt listate punctual aici.

Hai! Spor la pregătiri!

intră pe site