Photo Bus la nunta ta – în 4 ipostaze

Photo bus la nunta ta? Iată de ce este o idee excelentă de entertainment la petrecerea de nuntă!

Ți-am povestit îndelungat despre cum s-a născut ideea de BW Photo Bus și lucrările necesare care au dus la actuala stare a mașinii.

În următoarele rânduri îți vom prezenta cum poți să profiți la maxim de mașina închiriată la evenimentul tău.

Scoate-l la photo shooting

Este din ce în ce mai obișnuit să vedem pe social media albume ale prietenilor în care își anunță public data marelui eveniment. Pe lângă faptul că sunt fotografii de o calitate excepțională, cele mai reușite sunt acele sesiuni care au o tematică. Acestea redau feelingul petrecerii de nuntă. Iar dacă tu știi că vei avea ca element de distracție și un photo bus, de ce nu l-ai include-o în pozele voastre?

Folosește-l ca transport pentru miri

În ziua nunții ce s-ar preta mai bine distracției decât o mașină istorică complet restaurată, un photo bus la nunta ta? Pe lângă faptul că va fi o pată de culoare deloc neglijabilă în marea de mașini negre-argintii-albe, un alt avantaj pentru miri este faptul că încap și nașii cu ei, o mini-petrecere în drum spre petrecerea propriu-zisă!

Activare la nunta voastră – photo booth

Fotografii la minut și experiența invitaților de a sta în mașina de petrecere a mirilor… Să nu mai vorbim de miile de opțiuni de personalizare a fotografiilor! Se pretează perfect într-o ambiență de grădină sau de sală de nuntă, luminițele Photos clipind și invitând pe petrecăreți la poze, portbagajul cu oglinda iluminată și accesoriile haioase – toate pentru amintiri reușite!

Just married (vrummm-vrummm și sunetul cutiilor de conserve)

Vreți un exit spectaculos de la nunta voastră? Photo bus se metamorfozează într-un shuttle excelent dintre sala de nunți și aeroport/locația de după nuntă. Iar ce poate fi mai drăguț decât clișeele cu plăcuțele ”Just Married” și sunetul cutiilor de conserve agățate de acestea?

Vizitați ➡️ canalul nostru de Youtube 

intră pe site