Photo Booth sau Photo Corner?

Marele eveniment este tot mai aproape? Prietenii și cunoștințele ți-au sugerat Photo Booth sau Photo Corner dar nu știi care este diferența și ce se potrivește cel mai bine pentru nunta sau petrecerea ta?

Cum alegi cea mai bună soluție de a păstra amintirile frumoase oferind un plus de distracție pentru invitați? 

Zâmbăreții de la BW Photo Booth te lămuresc numaidecât : )

Îți prezentăm în continuare avantaje, dezavantajele, asemănări și deosebiri între cele două.

Să facem diferența

Un Photo Booth este un aparat de specialitate sub forma unei cabine de 1–2 m care are o cameră foto și o imprimantă încorporată. Fotografiile sunt listate pe loc, au un design personalizat, un operator specializat.  El vine la pachet cu fundal, lumini și accesorii adecvate.

Un Photo Corner este un spațiu amenajat special pentru fotografiere în funcție de preferințe și posibilități. Photo Corner-ul poate include sau nu un Photo Booth. El se  poate rezuma simplu la un aparat foto profesionist. Îl poati manevra chiar tu, invitații sau un fotograf. Totodată, un photo corner se poate rezuma doar la spațiul în sine, fotografiile realizându-se în format digital direct cu telefonul.

Avantaje și dezavantaje

În cazul unui Photo Corner dispui de mai multă flexibilitate în ceea ce privește costurile dar trebuie să îți asumi mai multe responsabilități și să te organizezi singur. Îți recomandăm să verifici în ce măsură sala de desfășurare a evenimentului îți poate pune la dispoziție un photo corner, fundal și recuzită potrivită sau cel puțin un spațiu adecvat pe care să îl poți amenaja corespunzător.

Dacă trebuie să accesorizezi de la zero corner-ul vei avea nevoie de: fundal, decor, lumini corespunzătoare,  accesorii (dacă dorești). Este necesar și un aparat profesionist de fotografiere cu sau fără operator, cu listarea sau nu instant a fotografiilor. Dacă dispui deja de o parte din aceste materiale și ai idei interesante, poate fi o ocazie excelentă de a-ți pune în aplicare conceptul. Poți să îți dai frâu liber propriei fantezii pe un buget mai mic.

Ce oferă în plus un photo booth?

Dacă timpul tău este limitat și ești în căutarea unei soluții simple, sigure și profesioniste, cabina foto este alegerea cea mai potrivită. Cele mai  multe oferte de cabină foto includ fundal, lumini, accesorii, operator specializat și aparatură profesionistă de fotografiere și listare instant. Tu mai trebuie doar să completezi cu bună dispoziție.

Suplimentar, photo booth-ul îți asigură un design personalizat al fotografiilor pe tematica evenimentului. 

Elementele grafice, logo-ul și textul se personalizează în timp ce foto corner-ul cu printare îți asigură fotografii standard simple 10/15.

Unul sau 2 operatori specializați îți vor oferi asistență permanentă, vor da tonul la distracție și vor asigura amplasamentul.

Pachetul standard BW Photo Booth pentru 8 ore, 250 de invitați la 375 euro îți oferă toate aceste avantaje. Ai posibilitatea de a-l completa cu fotografii cu magnet, video fun, Guest Book etc. Dacă evenimentul va fi în județul Cluj,  Roata Norocului îți oferă un plus de inspirație.

Dacă ești în căutarea unei soluții cu adevărat originale pentru un eveniment remarcabil, îți punem la dispoziție un Photo Booth & Photo Corner pe 4 roți cu un aspect vintage super cool.

Descoperă BW Photo BUS care, la cerere, poate asigura și transportul mirilor pe distanțe care nu depășesc 100 de km.

Așadar, ce variantă vei alege pentru a asigura invitaților super distracție și a pune evenimentul tău pe lista celor de neuitat?

Dacă te putem ajuta cu o ofertă personalizată, ne poți contacta AICI.

Vizitează canalul nostru de Youtube AICI 

intră pe site