Păstrează amintirea zilelor de vară! BW Photo Booth

Păstrează amintirea zilelor de vară captând instant momentele frumoase în cadrul unei fotografii la cabina BW Photo Booth.

Vara suntem mereu în mișcare, devenim mult mai sociabili și dornici de a crea momente memorabile alături de prieteni și familie. Cu siguranță și vizitele la mall sunt mai dese decât în restul anului ocazie potrivită și pentru a savura o cafea alături de cunoștinte și prieteni pe care altfel îi vedem mai rar.

Vara aduce si multe ocazii de distracție, evenimente și activități antrenante pentru fiecare membru al familiei și nenumărate posibilități de a crea amintri drăguțe alături de aceștia. 

Și pentru că atunci când zilele noastre sunt vesele și pline, fotografiile împreună sunt, desigur, nelipsite. Chiar dacă ai deja o colecție de fotografii în format digital pe telefonul personal acestea se vor pierde cu timpul. În plus, senzația unei fotografii palpabile pe care o poți adăuga la albumul de familie, aplica pe frigider sau, și mai inedit, folosi pe post de semn de carte, este incomparabil mult mai de efect. 

La orice cabină BW Photo Booth din centru comercial, îți oferim posibilitatea de obține instant astfel de amintiri palpabile haioase. Fiindcă ne place să te surprindem, vei observa că adăugăm mereu rame diferite în tematici de sezon. Pentru lunile de vară, am creat special un cadru tip colaj summer theme pe care îl gasiți la secțiunea FOTO FUN. 

Gășiți cabina BW Photo Booth în marile orașe din România în unul sau mai multe centre comerciale. 

Păstrează amintirea zilelor de vară la:

Baia Mare – VIVO! Baia Mare

Brașov – CORESI SHOPPING RESORT

București – AFI COTROCENIPROMENADA MALLMEGA MALLBUCUREȘTI MALL, PLAZA ROMÂNIAPARKLAKE

Cluj-Napoca – VIVO! Cluj-Napoca, IULIUS MALL Cluj-Napoca , IULIUS PARK Cluj-Napoca 

Constanța – VIVO! ConstanțaCITY PARK MALL

Galați – SHOPPING CITY Galați

Iași – IULIUS MALL Iași

Satu Mare – SHOPPING CITY Satu Mare

Sibiu – SHOPPING CITY Sibiu

Suceava – Iulius Mall Suceava

Târgu Jiu – SHOPPING CITY Târgu Jiu

Târgu Mureș – SHOPPING CITY Târgu Mureș

Timișoara – SHOPPING CITY TimișoaraIULIUS TOWN 

intră pe site