Ne-am întors nerăbdători la zâmbici -15 iunie 2020

Echipa BW Photo Booth și-a reluat integral atribuțiile. Începând cu dara de 15 iunie 2020, ne-am întors nerăbdători la zâmbici.

În tot acest timp, chiar dacă activitatea noastră obișnuită a fost suspendată pentru a te proteja, echipa BW Photo Booth a continuat să creeze și să se perfecționeze de acasă.

Pentru noi a fost o oportunitate de a dezvolta idei creative cărora ne doream de mult să le acordăm mai multă atenție. Am avut timp și inspirație să ne perfecționăm și să învățăm lucruri noi și, în sfârșit, ne-am întors nerăbdători 🙂

Inovații și noutăți

Îți prezentăm pe scurt ce au mai meșterit zâmbăreții noștri în perioada izolării:

  1. “We are now international”– am completat website-ul nostru cu versiuni în limba engleză și aproape integral în maghiară. Feel free to have a look. Hamarosan magyarul is olvashatod. ; )
  2. Am recrutat un nou zâmbitor în echipa de sales pentru a servi clienții nostri. Bun venit Melinda Máthé!
  3. Întreaga echipă s-a decis să își demaște identitatea de zâmbăreț profesionist – vezi aici cine suntem
  4. Toate cabinele noastre fixe au fost verificate și updatate. Ne-am deplasat personal în fiecare oraș pentru mentenanță. În total 2000 km.
  5. Vă punem la dispoziție noi modele de cabine foto pentru cumpărare ca reprezentanți exclusivi ai Digital Center în România – vezi aici ultimele noastre modele
  6. În plus, am pregătit fiecare o listă de surprize, idei, oferte și produse noi pe care abia așteptăm unda verde să  le împărtășim. Așadar, fiți pe fază 🧐 

Totodată, îți reamintim că siguranța este prioritară și te rugăm să te protejezi în continuare. Poartă mască și atunci când vizitezi cabinele fixe BW Photo Booth din marile centre comerciale din întreaga țară.

Avem un frame special pentru tine Covid-19 free pe care îl poți adăuga în colecția ta de foto instant. 

 

Zâmbim frumos, zâmbim în siguranță! Aaa și fii pe fază! Cheese 😀 

intră pe site