Momente prețioase pentru totdeauna

Momente prețioase: Spune DA! iubirii

„Nu toţi munţii au pietre preţioase, nu toate pădurile au lemne de santal, nu toţi elefanţii poartă perle-n trompă. Nici iubirea nu se întâlnește oriunde” spune un celebru proverb sanscrit.

Dacă te numeri printre norocoșii care au întâlnit acea persoană specială și se bucură de zile însorite și zâmbitoare, te încurajăm să valorifici la maxim aceste momente prețioase.

În luna iubirii, de Valentine’s Day și de Dragobete, BW Photo Booth și Zahav Jewelry sprijină cuplurile curajoase care au decis să își declare iubire veșnică.

Credem în puterea iubirii eterne și ne dorim ca voi să păstrați pentru totdeauna momentele prețioase care vă reprezintă.

  • Fotorafiile BW Photo Booth captează instant emoții și clipe prețioase;
  • Bijuteriile Zahav Jewelry simbolizează trăinicia celui mai frumos și puternic sentiment din univers.

Împreună celebrăm iubirea!

Ce îți propunem:
  • Cumpără un inel de logodnă sau un set de verighete Zahav până la finalul lunii februarie și primești -15% discount la închirierea BW Photo Booth sau BW Photo Bus pentru evenimentul tău.
  • Rezervă un pachet de 8 ore de BW Photo Booth sau BW Photo Bus și Zahav Jewelry îți oferă -10% discount la orice inel de logodnă sau set de verighete.

Noi credem că merită să spui DA iubirii. Tu?

 

Închirierea cabinelor foto poate fi personalizată pentru fiecare eveniment în parte, și oferă o experiență inedită petrecerii. Fie că este vorba despre o cabină foto vintage sau una clasică la evenimentul tău, photo booth-ul se încadrează perfect în decorul sălii.

Promoția “Momente Prețioase” se aplică pe baza voucherului cadou pe care îl găsești la noi sau Zahav Jewelry. Păstrează-l până la momentul semnării contractului. Acesta nu este nominal, însă este important să-l activezi înainte de data de 29 Feb. 2020. Cabinele BW Photo Booth sau BW Photo Bus îți oferim în limita disponibilității.

 

intră pe site