Mărturii de nuntă în stil american

Este foarte posibil să te întrebi, în acest moment, de ce ar dedica o firmă care închiriază cabine fotografice un articol întreg mărturiilor de nuntă. E drept, nu noi trebuie să îți dăm sfaturi despre mărturiile pe care dorești să le oferi invitaților tăi. Dar, mai știm și că ai un motiv întemeiat pentru care ai decis să te informezi cu privire la ceea ce poate să îți ofere un photo booth pentru nuntă.

Sticluțe cu licori parfumate, borcănele cu miere, coșulețe împletite, obiecte lucrate manual, prăjituri, rame foto, inimioare, decorațiuni de dimensiuni mici, lumânări, cutiuțe, săculeți, figurine, îngerași, clopoței, plăntuțe decorative – toate sunt disponibile ca mărturii de nuntă. Da, dar dacă tu găsești altceva, mai creativ și mai original, decât toate aceste mărturii „clasice”? Hm, sună interesant, așa e? Mai mult, o mărturie de nuntă modernă, inedită în România.

Ai ghicit! O fâșie cu fotografii personalizate pentru toți și fiecare dintre invitații de la petrecerea voastră de nuntă. Și nu orice fel de fâșie, ci una care permite magnetizarea și, implicit, atașarea ulterioară pe orice suprafață metalică – inclusiv pe frigider. Desigur! Acum te gândești cum ar fi ca invitații tăi (prieteni, rude, apropiați) să aibă un suvenir de la nunta voastră într-un loc atât de accesibil și vizibil din casa lor. Măcar pentru o perioadă, voi – mirii – veți fi în centrul atenției lor, chiar și după ce petrecerea de nuntă s-a încheiat.

Sună din ce în ce mai bine, nu? Ei bine, ai dreptate! Închirierea unei cabine foto la nuntă poate fi cea mai faină idee, încă din faza de planificare și organizare. Imaginează-ți, doar, plusul de distracție dat de o asemenea „prezență” în rândul invitaților, dedicată lor și vouă – în totalitate. Ce să mai spunem de accesorii? Acestea conferă un potențial maxim de entertainment photo booth-ului și contribuie la destinderea atmosferei într-un mod plăcut, haios și distractiv. Aruncă o privire la portofoliul nostru online, ca să-ți faci o idee și mai bine conturată despre ce vorbim.

Hai, gata cu munca de convingere. 🙂 Așteptăm să ne auzim cât de curând! Spor la organizat!

intră pe site