Mărțișor cu flori de primăvară și cadouri 8 martie

Mărțișor cu flori de primăvară și cadouri 8 martie găsești începând cu 1 martie la toate cabinele BW Photo Booth din centrele comerciale. Dacă știi să pui pe față un zâmbet cald cu strălucirea primăverii în privire, ai creat instant cel mai frumos cadou de ziua mamei.

Anul acesta de mărțișor ai posibilitatea să oferi și să păstrezi o amintire cu sau fără șnur mărțișor. Am pregătit special pentru luna martie mărțișor, trei rame tematice tip colaj potrivite atât pentru cadouri 1 martie cât și pentru o frumoasă surpriză de ziua femeii. Acestea sunt încadrate de flori de primăvară delicate și elegante, simbolul discret a feminității și noilor speranțe.

Cum funcționează?

Cadoul fotografic îl creezi chiar tu operând pas cu pas meniul distractiv touch screen. Selectează opțiunea Foto FUN din meniul start și rama preferată. Aparatul va realiza instant 4 fotografii tip selfie pe care le va include în ramă. Ai posibilitatea să refaci de 2 ori sesiunea gratuit dacă rezultatul nu te mulțumește. Odată ce ai apăsat butonul printează, din buzunarul lateral al aparatului, poți să ridici fotografiile. Dureză doar 1 minut.

Unde se află? 

Îți recomandăm, în mod special dacă dorești să oferi mamei mărțișor cu flori de primăvară sau un cadou 8 martie inspirat, să incluzi pe lista ta de shopping o vizită rapidă la cabina foto BW Photo Booth. Aceasta este prezentă în aproape toate centrele comerciale din marile orașe:

Baia Mare – VIVO! Baia Mare

Brașov – CORESI SHOPPING RESORT

București – AFI COTROCENI, PROMENADA MALL, MEGA MALL, BUCUREȘTI MALL, PLAZA ROMÂNIA, PARKLAKE

Cluj-Napoca – VIVO! Cluj-Napoca, IULIUS MALL Cluj-Napoca

Constanța – VIVO! Constanța, CITY PARK MALL

Galați – SHOPPING CITY Galați

Iași – IULIUS MALL Iași

Ploiești – AFI Ploiești

Satu Mare – SHOPPING CITY Satu Mare

Sibiu – SHOPPING CITY Sibiu

Suceava – Iulius Mall Suceava

Târgu Jiu – SHOPPING CITY Târgu Jiu

Târgu Mureș – SHOPPING CITY Târgu Mureș

Timișoara – SHOPPING CITY Timișoara, IULIUS TOWN 

Vezi locațiile exacte ➡ aici

O primăvară minunată și cele mai frumoase zâmbete! 

intră pe site