Cabină foto în mall - Poze la minut BW Photo Booth

Cabină foto în mall

Cabinele foto sunt prezente în marile orașe moderne ale lumii, le întâlnim în centrele comerciale, în stațiile de metrou sau chiar pe străzi – sunt iconice, dar în același timp, foarte practice. Ne oferă poze la minut, ce captează emoții, sau mai formale, poze de tip buletin (poze 3/4) pentru legitimația de student, pașaport și visa. Noi îți aducem aceste servicii automatizate de poze la minut și în România, oferind totodată noutăți privind tehnologia folosită, posibilități de acces online la fotografiile realizate, sau chiar și prin opțiunile de rame, colaje și filtre. Toate acestea pentru un plus de confort și rapiditate! Te așteptăm în mall-urile orașelor mari din țară și în cabinele noastre outdoor!

DISTRACȚIE Momentele cele mai distractive sunt de multe ori spontane! Intră în cabinele noastre foto și lasă-te condus de entuziasmul fotografiilor instant: fotografii alb-negru, fotografii color, diferite colaje și GIF-uri! Într-o sesiune foto se realizează 4 fotografii. Acestea sunt listate pe loc în format fâșie (5 x 15 cm) în două exemplare, sau în format colaj (10 x 15 cm) într-un singur exemplar. Ambele tipuri de fotografii se pot relista, iar folosind un cod unic se pot descărca în format electronic de pe cloud (myphotocode.com) – oferim siguranță și acces rapid la poze! Vrei și mai mult? Descarcă fotografiile în format GIF! Nu uita nici de butonul share pe rețelele sociale! Cum se realizează fotografiile? Floare la ureche! Citește instrucțiunile afișate în cabina foto, sau vezi videoclipul de mai jos.

Ai nevoie urgent de fotografii de tip ID pentru legitimație, diplomă, pașaport sau visa (fotografii format 3×4)? Nicio problemă! Acum îți poți face chiar tu aceste poze într-un FOTOGRAFII ID singur minut! Găsește cabina nostră cea mai apropiată de tine și rezolvă-ți problema cu ușurință! Într-o sesiune foto se realizează 8 fotografii de 3,5 x 4,5 cm pe o coală de 10 x 15 cm. Poți să refaci sesiunile de oricâte ori dorești – printarea se face numai după alegerea celei mai potrivite poze! Dacă este necesar, acestea se pot relista în mai multe exemplare, însă fotografiile nu se pot descărca în format electronic. Cum se realizează fotografiile? Floare la ureche! Citește instrucțiunile afișate în cabina foto, sau vezi videoclipul de mai jos.

id-Photo

Cabinele foto sunt prezente în marile orașe moderne ale lumii, le întâlnim în centrele comerciale, în stațiile de metrou sau chiar pe străzi – sunt iconice, dar în același timp, foarte practice. Ne oferă poze la minut, ce captează emoții, sau mai formale, poze de tip buletin (poze 3/4) pentru legitimația de student, pașaport și visa. Noi îți aducem aceste servicii automatizate de poze la minut și în România, oferind totodată noutăți privind tehnologia folosită, posibilități de acces online la fotografiile realizate, sau chiar și prin opțiunile de rame, colaje și filtre. Toate acestea pentru un plus de confort și rapiditate! Te așteptăm exclusiv în mall-urile orașelor mari din țară!

DISTRACȚIE

Momentele cele mai distractive sunt de multe ori spontane! Intră în cabinele noastre foto și lasă-te condus de entuziasmul fotografiilor instant: fotografii alb-negru, fotografii color, diferite colaje și GIF-uri! Într-o sesiune foto se realizează 4 fotografii. Acestea sunt listate pe loc în format fâșie (5 x 15 cm) în două exemplare, sau în format colaj (10 x 15 cm) într-un singur exemplar. Ambele tipuri de fotografii se pot relista, iar folosind un cod unic se pot descărca în format electronic de pe cloud (myphotocode.com) – oferim siguranță și acces rapid la poze! Vrei și mai mult? Descarcă fotografiile în format GIF! Nu uita nici de butonul share pe rețelele sociale! Cum se realizează fotografiile? Floare la ureche! Citește instrucțiunile afișate în cabina foto, sau vezi minivideo-ul de mai jos.

Fun-Photo

FOTOGRAFII ID

Ai nevoie urgent de fotografii de tip ID pentru legitimație, pașaport sau visa(fotografii format 3X4)? Nicio problemă! Acum îți poți face chiar tu aceste poze într-un singur minut! Găsește cabina nostră cea mai apropiată de tine și rezolvă-ți problema cu ușurință! Într-o sesiune foto se realizează 8 fotografii de 3,5 x 4,5 cm pe o coală de 10 x 15 cm. Poți să refaci sesiunile de oricâte ori dorești – printarea se face numai după alegerea celei mai potrivite poze! Dacă este necesar, acestea se pot relista în mai multe exemplare, însă fotografiile nu se pot descărca în format electronic. Cum se realizează fotografiile? Floare la ureche! Citește instrucțiunile afișate în cabina foto, sau vezi minivideo-ul de mai jos.

id-Photo

intră pe site