Început de an cu multe prietenii noi

În prima lună a anului 2016, noi, cei de la BW Photo Booth, am participat la (nu mai puțin de) 3 târguri de nuntă. Să vă explicăm, acum, de ce sunt aceste experiențe ale noastre importante pentru voi.

În primul rând, am început anul fiind sociabili și legând noi prietenii cu viitori miri, nași și cuscri. Ei ne-au transmis și nouă din emoțiile lor, în cele câteva minute pe care le-am petrecut împreună, la standul nostru.

În al doilea rând, ne-am întărit convingerea că dragostea poate depăși orice obstacol. Iubirea împărtășită este frumoasă, iar sentimentul acesta minunat se transmite și celor din jur.

În al treilea rând, am constatat că din ce în ce mai multe cupluri se declară deschiși spre noutatea și originalitatea pe care o conferă o mărturie de nuntă în stil american – photostrip (fâșia de poze realizată cu o cabină foto).

În al patrulea rând, zâmbetele pe care ni le-am întipărit în minte și pe hârtie fotografică vor continua să ne încânte și în lunile ce urmează.

În al cincilea rând, ne-am amintit ce înseamnă un dialog plăcut cu oameni interesați cu adevărat de închirierea unei cabine foto pentru petrecerea de nuntă.

În al șaselea rând, am petrecut câteva zile alături de alți expozanți, de la care am mai învățat câte ceva în materie de sprijin reciproc în atingerea celor mai importante obiective: ale voastre.

Pentru toate acestea și multe altele, vă mulțumim că ați ales să participați la târgurile de nuntă la care am participat și noi:
– Târg pentru mirese 2016 Expo Vest – Centrul Regional de Afaceri, Timișoara, 8-10 ianuarie 2016
– Transilvania Wedding Fair 2016 – Sala Polivalentă, Cluj-Napoca, 22-24 ianuarie 2016
– Salonul Mireselor 2016 – Expo Transilvania, Cluj-Napoca, 28-31 ianuarie 2016

Să avem un an cu nunți reușite!

intră pe site