Imortalizăm clipa în ParkLake București

Începând cu data de 7 noiembrie 2019, imortalizăm clipa și în ParkLake Shopping Center București. O cabină foto BW Photo Booth a fost amplasată pentru a surprinde zâmbete și oameni creativi. 

Știi? Există zi de zi acele clipe unice pe care ai vrea să le păstrezi pentru totdeauna. Un zâmbet, o grimasă, o idee trăznită sau pur și simplu o amintire veselă și specială.  Îți amintești de senzația unei fotografii palpabile, din albumul vechi al familiei, acel moment când așteptai cu nerăbdare să ții în mână clipa?

Echipa BW Photo Booth înțelege cât de speciale sunt aceste lucruri și, an de an, în fiecare sezon ne-am propus să aducem facilitățile fotografiei la minut mai aproape de tine.

De 10 ani am introdus în România conceptul de cabină fotografică cu posibilitatea de a realiza instant fotografii palpabile pentru tine, gașcă de prieteni și întreaga familie. 

Suntem prezenți în toate marile orașe în cel puțin unul din centrele comerciale principale.

Începând cu data de 7 noiembrie 2019, imortalizăm clipa și în ParkLake Shopping Center București. Ne găsiți la nivelul 1 în zona Food Court.

Am aplasat o cabină fotografică special pentru tine și te așteptăm cu drag să încerci varianta preferată.

Iată câteva lucruri de știut care s-ar putea să te intereseze:

 Ce este o cabină fotografică?

O cabină fotografică este un spațiu special amenajat fix sau mobil care are o cameră și un procesor de film încorporat. Azi majoritatea cabinelor foto sunt digitale. 

Această funcționeză asemenea unei gherete automate care livrează instant produsul selectat, în acest caz fotografia.

 Ce fel de fotografii se pot realiza?

Poți opta pentru mai multe tipuri de fotografii haioase, dar ai posibilitatea de a realiza și fotografii de tip ID.  Există două opțiuni de fotografii haioase, format standard și format fâșie, fiecare cu mai multe opțiuni disponibile. Formatul fâșie include 2 fâșii de 5 x 15 și poți alege din mai multe variante: efect de alb-negru sau frames (efecte de animație).

Formatul standard de 10 x 15 cm are inclusă suplimentar varianta de frames, mai multe design-uri specifice sezonului curent (colaje de iarnă, de Crăciun, de ziua îndrăgostiților, de 8 Martie, de Paște, de începerea școlii, etc.) din care poți selecta opțiunea favorită.

Aici poți vizualiza un tutorial cum să faci poze haioase la cabinele noastre foto din centre comerciale.

 

Și aici poți să vezi cum se realizeză fotografiile de tip ID.

 

Cât durează?

Fotografiile sunt disponibile în mai puțin de 1 minut din momentul în care ai selectat opțiunea START de pe ecranul digital. Instant poți ridica fotografia din fanta specială din lateralul cabinei.

 Cât costă?

Indiferent de opțiunea selectată, se percepe o taxă de maxim 20 lei.

 Pot obține fotografiile și în format digital?

Toate fotografiile, mai puțin cele de tip ID, se pot relista și descărca și în format electronic de pe www.myphotocode.com, prin introducerea codului unic de pe marginea fotografiei. Tot aici poți descărca și un GIF automat și mesajul video, în cazul în care ai optat pentru aceasta.

intră pe site