Foto instant la Palas Mall Iași – Foto ID și Foto FUN

Toamna a sosit bogată, cu multă prosperitate și foto instant la Palas Mall Iași.

Începând cu data de 20 Septembrie 2021 rețeaua națională de photo booth-uri BW Photo Booth vă pune la dispoziție  încă o cabină foto la Iași în cadrul Palas Mall Iași.

Dacă până acum ne gaseați doar în Iulius Mall Iași, din această toamnă, suntem cu încă un pas mai aproape de Ieșeni cu foto instant la Palas Mall Iași 

Veți recunoaște cu ușurință designul vesel, în nuanțe portocalii al noului aparat foto instant amplasat la nivel o, zona Food Court, vis-a-vis de Inmedio.

Ce este o cabină foto BW Photo Booth?

Cabina BW Photo Booth este un aparat de dimensiunea unei gherete care se operează automat,  accesând meniul touch screen.

Acesta este prietenos și ușor de folosit. Tu trebuie doar să urmezi instrucțiunile și să te lași purtat de imaginație și chef de foto instant. 

Aparatul include o cameră foto instant și o imprimantă foto instant. Astfel obții pe loc fotografiile dorite în cel mai modern, practic și distractiv mod.

Ce fel de fotografii se pot face la cabina foto instant BW Photo Booth?

Îți punem la dispoziție 2 opțiuni de foto instant: Foto ID și Foto FUN. 

În cazul Foto ID se generează automat 8 fotografii pentru acte oficiale. Le poți folosi pentru diplomă, legitimații sau alte documente. Dimensiunea este cea standard: 3,5 x 4,5 cm. 

Foto FUN include o varietate de modele și filtre pe care le poți explora și pe care le diversificăm și schimbăm permanent. Tu ce preferi: format 2 fâșii de 5 x 15 cm sau formatul colaj de 10 x 15 cm? În cazul pozelor tip fâșii poți alege din mai multe variante: cu efect de alb-negru, sepia sau frames (efecte de animație). În cazul colajelor (fotografii de 10 x 15 cm) poți alege design-uri specifice sezonului curent (colaje de iarnă, de Crăciun, de ziua îndrăgostiților, de 8 Martie, de Paște, de începerea școlii, etc.). 

Dacă ești o persoană care călătorește des prin marile orașe din țară îți recomandăm în mod special să explozezi: Foto Suvenir.

Iar dacă ești în căutarea unui cadou inspirat și ușor de obținut, modele de sezon sunt mereu o soluție inspirată. Iată câteva exemple: mărțișor cu flori de primăvară și cadouri 8 martieValentines Day și Dragobetedesign interior și album de familie etc.

Cât durează și cât costă?

Hi hi : ) 1 singur minut din momentul în care ai apăsat butonul printează. Mai trebuie doar să ridici fotografiile din buzunarul exterior al aparatului. 

În rest depinde de tine cât de repede decizi ce format și ce design preferi. În caz că nu îți place rezultatul, ai posibilitatea să refaci de două ori sesiunea înainte de imprimare. 

Prețul unei sesiuni variază între 20 și 25 de lei în funcție de categoria  selectată. 

Unde mai găsesc cabina foto BW Photo Booth? 

Cabinele BW Photo Booth sunt prezente în majoritatea centrelor comerciale din orașele mari din România. 

Baia Mare – VIVO! Baia Mare

Brașov – CORESI SHOPPING RESORT

București – AFI COTROCENIPROMENADA MALLMEGA MALLBUCUREȘTI MALL, PLAZA ROMÂNIAPARKLAKE

Cluj-Napoca – VIVO! Cluj-Napoca, IULIUS MALL Cluj-Napoca

Constanța – VIVO! ConstanțaCITY PARK MALL

Galați – SHOPPING CITY Galați

Iași – IULIUS MALL Iași

NOU – Palas Mall Iași 

Ploiești – AFI Ploiești

Satu Mare – SHOPPING CITY Satu Mare

Sibiu –  PROMENADA MALL Sibiu 

Suceava – Iulius Mall Suceava

Târgu Jiu – SHOPPING CITY Târgu Jiu

Târgu Mureș – SHOPPING CITY Târgu Mureș

Timișoara – SHOPPING CITY TimișoaraIULIUS TOWN 

Vezi locațiile exacte ➡ aici.

Te așteptăm cu drag și zâmbet în universul cabinelor foto!

intră pe site