Foto instant la DN1 Value Centre – Balotești

Începând cu data de 23 noiembrie 2022, echipa BW Photo Booth aduce foto instant la DN1 Value Centre. O cabină foto BW Photo Booth a fost amplasată în incinta centrului comercial pentru a surprinde zâmbete și momente memorabile. 

Stim ca nu este suficient să păstrezi fotografii pe telefonul mobil. Senzația unei poze adevărate, palpabile, este incomparabil mai plăcută. Echipa BW Photo Booth înțelege cât de speciale sunt aceste senzații și, an de an, în fiecare sezon ne-am propus să aducem facilitățile fotografiei la minut mai aproape de tine.

De 13 ani am introdus în România conceptul de cabină fotografică cu posibilitatea de a realiza instant fotografii pentru tine, gașca de prieteni și întreaga familie în toate marile orașe din România.

Începând cu data de 23 noiembrie 2022, imortalizăm clipa cu foto instant la DN1 Vlalue Centre. Ne găsiți la  intrare în zona Food Court. 
Ce este o cabină fotografică?

O cabină fotografică este un spațiu special amenajat fix sau mobil care are o cameră și un procesor de film încorporat. Azi majoritatea cabinelor foto sunt digitale. 

Această funcționeză asemenea unei gherete automate care livrează instant produsul selectat, în acest caz fotografia.

 Ce fel de fotografii se pot realiza?

Poți opta pentru mai multe tipuri de fotografii haioase, dar ai posibilitatea de a realiza și fotografii de tip ID.  Există două opțiuni de fotografii haioase, format standard și format fâșie, fiecare cu mai multe opțiuni disponibile. Formatul fâșie include 2 fâșii de 5 x 15 și poți alege din mai multe variante: efect de alb-negru sau frames (efecte de animație).

Formatul standard de 10 x 15 cm are inclusă suplimentar varianta de frames, mai multe design-uri specifice sezonului curent (colaje de iarnă, de Crăciun, de ziua îndrăgostiților, de 8 Martie, de Paște, de începerea școlii, etc.) din care poți selecta opțiunea favorită.

Aici poți vizualiza un tutorial cum să faci poze haioase la cabinele noastre foto din centre comerciale.

 

Și aici poți să vezi cum se realizeză fotografiile de tip ID.

 

Cât durează?

Fotografiile sunt disponibile în mai puțin de 1 minut din momentul în care ai selectat opțiunea START de pe ecranul digital. Instant poți ridica fotografia din fanta specială din lateralul cabinei.

 Cât costă foto instant la DN1 Value Centre?

Indiferent de opțiunea selectată, se percepe o taxă de maxim 25 lei.

 Pot obține fotografiile și în format digital ?

Toate fotografiile, mai puțin cele de tip ID, se pot relista și descărca și în format electronic de pe www.myphotocode.com, prin introducerea codului unic de pe marginea fotografiei. Tot aici poți descărca și un GIF automat și mesajul video, în cazul în care ai optat pentru aceasta variantă.

Unde mai găsesc cabine BW Photo Booth?

Suntem prezenți în aproape toate orașele mari din România. În prezent operăm în toatal 25 de cabine foto fixe amplasate în mall sau centru comercial. 

Baia Mare – VIVO! Baia Mare

NOU Balotești – DN 1 Value Centre 

Brașov – CORESI SHOPPING RESORT

București – AFI COTROCENIPROMENADA MALLMEGA MALLBUCUREȘTI MALL, PLAZA ROMÂNIAPARKLAKE

Cluj-Napoca – VIVO! Cluj-Napoca, IULIUS MALL Cluj-Napoca

Constanța – VIVO! ConstanțaCITY PARK MALL

Galați – SHOPPING CITY Galați

Iași – IULIUS MALL IașiPalas Mall Iași 

Ploiești – AFI Ploiești

Satu Mare – SHOPPING CITY Satu Mare

Sibiu –  PROMENADA MALL Sibiu 

Suceava – Iulius Mall Suceava

Târgu Jiu – SHOPPING CITY Târgu Jiu

Târgu Mureș – SHOPPING CITY Târgu Mureș

Timișoara – SHOPPING CITY TimișoaraIULIUS TOWN 

Vezi locațiile exacte ➡ aici.
intră pe site