Foto ID – 1 minunt! Gata ghiozdanul?

Foto ID – 1 minunt! Gata ghiozdanul?

Mdaaa, într-adevăr…😕 Ce scurtă-i vacanța mare. Pe 11 septembrie ghiozdanul trebuie deja să fie gata pentru prima zi de școală și, după cum bine știm, mai trebuie să pregătim și tot felul de hârtii, diverse cereri și acte oficiale care ne dau extra bătăi de cap. Foto ID – 1 minunt! 

Dar fii fără grijă, ne-am gândit deja cum să-ți facem viața mai ușoară și îți luăm de pe cap stresul cu fotografiile tip ID. Cabina BW Photo Booth te salveză de stat la cozi și programul limitat a studiourilor foto mereu aglomerate în această perioadă. 

UNDE?

La oricare cabină BW Photo Booth din mall sau outdoor (Căsuța BW Photo) poți face chiar tu, pe loc, 8 fotografii tip pașaport prin câteva comenzi simple pe ecreanul touch screen. Toate cabinele BW Photo Booth sunt disponibile nelimitat pe toată durata programului din mall iar cele outdoor funcționează între 8.30 și 23.00. 

Baia Mare – VIVO! Baia Mare

Balotești – DN1 VALUE CENTRE

Brașov – CORESI SHOPPING RESORT

București – AFI COTROCENIPROMENADA MALLMEGA MALLBUCUREȘTI MALL, PLAZA ROMÂNIAPARKLAKE,   MILITARI SHOPPING CENTRE

Cluj-Napoca – VIVO! Cluj-Napoca, IULIUS MALL Cluj-Napoca , IULIUS PARK Cluj-Napoca 

Constanța – VIVO! ConstanțaCITY PARK MALL

Galați – SHOPPING CITY Galați

Iași – IULIUS MALL Iași

Satu Mare – SHOPPING CITY Satu Mare

Sibiu – SHOPPING CITY Sibiu

Suceava – Iulius Mall Suceava

Târgu Jiu – SHOPPING CITY Târgu Jiu

Târgu Mureș – SHOPPING CITY Târgu Mureș

Timișoara – SHOPPING CITY TimișoaraIULIUS TOWN ,

CE FORMAT?

Formatul pentru Foto ID este 3,5 x 4,5 cm, potrivit pentru diplome, legitimații și alte documente. Fotografiile pot fi tăiate un pic pe margini, pentru a se potrivi oricărui spațiu.

CÂT COSTĂ? 

Un set de 8 fotografii tip ID nu depășește 30 lei și se listează instant. Un alt avantaj este faptul că poți vizualiza și selecta imaginea dorită înainte să apeși butonul print. 

CUM?

Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de pe ecranul touch screen. Este distractiv și foarte ușor de folosit. 

Atenție! Îți recomandăm să fii foarte atent la poziționare, să stai drept și nemișcat în momentul în care se captează imaginile. Important e să urmărești previzualizarea pe ecranul cabinei și să te asiguri că te-ai așezat corect, astfel încât fotografia să-ți cuprindă în întregime capul și/sau partea de sus a bustului. De asemenea, trebuie să te uiți direct în cameră (și nu pe ecran) în momentul în care se captează imaginea.

Așadar, în acestă toamnă, îți urăm un an școlar de nota zece și te așteptăm cu spor pe la cabinele BW Photo Booth. 

intră pe site