Două Căsuțe BW Photo pe “Planeta de Crăciun” din Cluj-Napoca

Ce sac mare are Moș Crăciun anul acesta! E clar: Clujenii au fost cei mai cuminți. Aducem vești bune direct pe Planeta de Crăciun unde, la cererea Moșului, am aplasat nu una, ci chiar două Căsuțe BW Photo la Târgul de Crăciun “Planeta de Crăciun” din Cluj – Napoca.

După cum bine stiți, târgul se va desfășura în acest an, atât în Piața Unirii, cât și la Sala Sporturilor “Horia Deminan”. Găsiți câte o Căsuță BW Photo pe fiecare dintre acesti sateliti ai bucuriei, deliciului și celor mai călduroase cadouri. Prin urmare, nu cumva să plecați acasă fără a lua cu voi o amintire zâmbitoare pe care o puteți obține pe loc la oricere dintre cele două Căsuțe BW Photo. Am pregătit cu multă grijă rame personalizate în tema Crăciunului. Acestea pot fi excelente adiții la orice  cadou, mai ales că, pe lângă bucuria amintirii, arată foarte bine pe masa de Crăciun sau pe frigider pe întreagă durată a anului.

Cum ar fi să le colectionezi de la an la an și să te bucuri mereu, alături de familie de aceste momente minunate și atât de prețioase?

Ce este Căsuța BW Photo?

Căsuța foto este ultima noastră adiție în colecția originală de photo booth-uri BW Photo Booth și a fost creată special la cererea lui Moș Crăciun. A fost pentru prima dată disponibilă în 2021 la Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca fiind primită cu maxim de succes și entuziams de către mii de clujeni care au plecat acasă cu cele mai frumoase amintiri de Crăciun.  Sperăm că și în acest an, Căsuța BW Photo să aducă magia momentului în cât mai multe cămine.

Căsuța BW Photo Booth include o cabină foto instant cu meniu touch screen. Vezi AICI un scurt tutorial cu modul de operare.

Cum funcționează? Este complicat?

Din contră, este ca o joacă. Meniul touch screen al aparatului este prietenos, distractiv și ușor de folosit. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile haioase pas cu pas și să ai pregătită cea mai simpatică față a ta.

Ce fel de foto se pot face?

Vei putea alege fie formatul strip (semn de carte) fie varianta colaj personalizat. Colajul încadrează 4 din fotografiile tale în rame personalizate în tema Crăciunului.

O sesiune include fie 2 strip-uri, fie un colaj personalizat cu rama dorită.

Toate opțiunile cu care te-ai obișnuit deja la cabinele din mall sunt disponibile cu excepția variantei Foto ID.

Îți recomandăm să folosești idea și pentru a include în cadoul de Crăciun o amintire instant cu tine sau cu voi pentru cei dragi. În mod special colajele de Crăciun sunt foarte pitorești și arată excelent într-o ramă sau chiar pe frigider daca le adaugi bandă magnetică.

Varianta strip se porivește perfect dacă vrei să dăruiești o carte.

Cât durează?

Durează doat 1 minut, din momentul în care ai selectat printează de la meniul touch screen al aparatului.

Câte persoane încap în foto?

În fotografie încap maxim 2-3 persoane adulte și, probabil, mai puteți strecura 1-2 copilași dar, deobicei, ramele încadrează cel mai bine până la 3 persoane.

Doar la târg se pot face aceste foto instant? Doar la Cluj-Napoca?

Găsești cabinele BW Photo Booth în majoritatea centrelor comerciale din marile orașe din România.

AICI poți să vezi o listă și locația exactă a fiecărei cabine din fiecare oraș.

La Cluj-Napoca ne găsiți în aer liber în ambele locații de pe Planeta de Crăciun (Piața Unirii & Sala Sporturilor), la parter la Iulius Mall Cluj-Napoca  și la VIVO! Cluj-Napoca.

Alături de Moș Crăciun, echipa de spiriduși BW Photo Booth vă dorește Sărbători Magice cu amintiri de neuitat!

intră pe site