Distracția trebuie să continue! – BW Mini Pack ; )

Știm că distracția trebuie să continue, și, special pe durata perioadei de restricții, am creat oferta BW Mini Pack astfel încât amintirile instant să fie disponibile și pentru evenimente mici și/sau în aer liber.

Dacă urmează să celebrezi un eveniment de 50 de persoane în aer liber sau de 20 de persoane în spațiu închis, pachetul BW Mini Pack este soluția simplă, practică și la preț redus.

Îți asigurăm, ca de obicei, fotografii nuntă, video nuntă, foto botez etc, fotografii la minut pentru fiecare moment special pe care merită să îl marchezi și păstrezi în amintire indiferent de limitările actuale.

Îți punem la dispoziție cele mai mobile și ușor de montat photo booth-uri din colecția noastră: Pocket Booth sau Mini I-GO. Acestea pot fi operate automat de către tine sau fiecare participant nefiind neapărat necesară prezența unui operator specializat. Astfel am reușit să reducem considerabil prețul pachetului la doar 600 lei pentru 3 h.

Mai jos ți-am pregătit un video explicativ despre cum funcționează și cât durează să dai chiar tu startul distracției la evenimentul tău!

Oferta Mini Pack (3 h – 600 RON) include:
  • aparatură performantă, ușor de instalat – self operated
  • fotografii listate pe loc în format fâșie și/sau colaj cu 4 cadre (10 x 15 cm)
  • număr nelimitat de fotografii – pe toată durata evenimentului
  • acces instant la poze în format digital – descărcare & share
  • GIF-uri – generate automat pentru fiecare sesiune foto
  • mesaje video – funcție de înregistrare dedicată
  • template (logo) personalizat pentru eveniment
  • magnetizare fâșii – în limita a 200 de bucăți

Tot ce trebuie să faci este să completezi acum formularul nostru de contact, și te contactăm numaidecât. Distracția trebuie să continue și la petrecerea ta! Clik aici!

Oferta Mini Pack este valabilă doar pe durata restricțiilor și în limita disponibilității.

Colegul nostru explică în continuare cum funcționează BW Mini Pack. Frumoasa locație este Milenium Complex Turistic Gilau.

 

intră pe site