Ce mai poți face cu o fâșie de poze

Bine, bine! Ai fost la o cabină foto BW Photo Booth, ai făcut poze, le-ai primit pe loc și…? Ce urmează? Mergi acasă, arăți fâșia de poze prietenilor sau familiei, eventual o mai ții un pic pe birou. Și apoi?

Să nu uităm, totuși, că ai o amintire palpabilă, dintr-un moment haios din viața ta. Ar fi frumos să o poți valorifica, încă și mai mult. Este foarte posibil să mai scriem și alte articole despre asemenea idei și metode de punere în valoare a unei fâșii de fotografii realizate într-o cabină foto BW Photo Booth. Deocamdată, îți prezentăm una dintre cele mai originale și – de ce nu? – intuitive idei de a folosi (la propriu) o fâșie de poze.

Nu te mai ținem mult „pe jar”. Dar te întrebăm: ce formă are un photostrip? Exact: dreptunghiulară. Și cam la ce te duce cu gândul? Exact: un semn de carte.

photostrip, fasie de poze, cabina foto bw photo booth

Perfect, chiar! Super-extra-mega potrivit! Formă și dimensiuni corespunzătoare, de gros – e subțire, personalizat este, de amintit – îți amintește de clipe faine. Ce mai… un photostrip este perfect pentru a fi folosit ca cel mai personal semn de carte.

Asta presupune, bineînțeles, că (încă) îți place să citești sau, cel puțin, că ai un prieten sau o prietenă căreia îi poți face un asemenea cadou. Aici, nu intrăm în detalii, ci doar sperăm că n-ai dat cartea tipărită pe un eReader de ultimă generație.

Lectură plăcută!

Sursă imagine

intră pe site