Ce am învățat la DevTalks ediția 2019

Ce am învățat la DevTalks ?  Ar fi multe de spus, însă ”time is money”. Vom încerca să ne încadrăm în lungimea unui cod de developer.

Locația: Cluj Innovation Park, inaugurată prin DevTalks.

Tematici: Un entuziast IT era în mod clar interesat în absolut toate topic-urile de al conferință.  Acest fapt a fost subliniat și de transferul continuu al participanților la diferite scene și prezentări. Noi ne-am axat mai mult pe tematicile și scenele de Product Development și Smart Everything.

  1. Product Development: cum să te organizezi în cadrul companiei pentru a fi sigur că ”at the end of the day” produsul/serviciul tău are o valoare adăugată, și este folosit de consumator.
  2. Smart Everything: viitorul este deja aici, iar ce este mai înțelept decât să vezi trenduri la care trebuie să te alături și tu?
Și distracția?

BW Photo Booth a imortalizat distracția în două locații de la eveniment: prin BW Photo Bus, în area dedicată van-urilor, și în incinta clădirii, printr-o stație de photo booth self-service. Nu am lăsat vremea mohorâtă să ne descurajeze, lumina caldă a siglei Photos invita participanții la o sesiune de poze. Iar la cabina noastră self-service petrecerea era în tot, tot timpul evenimentului! De ce să nu-ți iei câteva secunde să imortalizezi participarea, între două prezentări?

Van-uri de street food: ce poate fi plăcut să ai lejeritatea de a alege între meniul de bază sau ceva mai gourmet? BW Photo Bus a împărțit scene van-urilor cu Cimbru, …, … . Mai ceva ca la un festival street food!

Standuri dedicate sponsorilor: dacă am zice mai degrabă activități de employer branding ar fi un clișeu total? Un lounge plin activități din ce în ce mai interesante, toate pentru a convinge/a reasigura că zen-ul este posibil și la job, nu numai acasă.

Un ultim cuvânt despre ce am învățat la DevTalks: ne-a plăcut, mai vrem și la anul!

intră pe site