Câte o fâșie de poze pentru fiecare!

Salutare!

Cel mai probabil, ești, deja, familiar(ă) cu conceptul de photo booth. Nu o să insistăm pe elementele speciale care îl definesc. Dar, considerăm că este important să înțelegi conceptul de relistare nelimitată. Pentru că noi, BW Photo Booth, îl oferim tuturor (!) celor care ne invită la evenimentele lor, fie că e vorba de o nuntă, o aniversare, un eveniment corporate sau o campanie de branding.

Petrecerea a început, iar, în jurul cabinei foto, se adună din ce în ce mai multe persoane. Sunteți prieteni, rude, colegi, cunoștințe. Nici nu prea contează. Ceea ce contează e distracția. Așa că vă așezați în fața camerei de fotografiat, cu spatele la fundal și vă pozați în cele mai haioase ipostaze, cu cele mai trăsnite accesorii. Inițial, sunteți doar doi. Doar că vi se alătură încă o persoană. Și încă una. Și încă una. Și tot așa. Acum, sunteți șapte în cadru. Zâmbiți, vă strâmbați… 5… 4… 3… 2… 1… Smile! Pozele se listează. Dar… Sunt doar două fâșii. Iar voi sunteți șapte. Cum le împărțiți? Cine primește o fâșie? Cine nu primește? Cum decideți?

Ei bine, echipa BW Photo Booth vă spune așa: Don’t worry! Fiecare dintre voi primește câte o fâșie. Nimeni nu se supără, toată lumea rămâne cu câte un suvenir. Asta înseamnă relistare nelimitată! Fiecare persoană din fotografie primește un exemplar. Mai mult, listarea se face pe loc, în doar câteva secunde.

relistari nelimitate

Fain, da? 🙂

Până data viitoare, să fiți bine!

intră pe site