Căsuța BW Photo (Timișoara) la Iulius Gardens

Căsuța BW Photo (Timișoara) captează amintiri instant și la Iulius Gardens 

Știm cât de prețioase sunt momentele frumoase. Din 2009 ne străduim să aducem fotografia instant cât mai aproape de tine. De acum, timișorenii pot capta amintiri instant, nu doar în mall, ci și outdoor, în apropierea caruselului de la Iulius Gardens la Căsuța BW Photo Timișoara

Ce este Căsuța BW Photo? 

Căsuța foto este ultima noastră adiție în colecția originală de photo booth-uri BW Photo Booth și a fost creată special pentru a aduce fotografia la minut  în are liber, mai aproiape de natură și în locațiile tale favorite din oraș. La Cluj-Napoca Căsuța BW Photo este, cu sigurață, unul din elementele de senzație din Parcul Iulius și, cu siguranță, va aduce multe zâmbete și la Timișoara.

Căsuța BW Photo Booth include o cabină foto instant cu meniu touch screen. Vezi AICI un scurt tutorial cu modul de operare. Meniul este prietenos, distractiv și ușor de folosit. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile haioase pas cu pas și să ai pregătită cea mai simpatică față a ta.

Ce fel de foto se pot face? 

Vei putea alege formatul strip (semn de carte) sau varianta colaj personalizat. Colajul încadrează 4 din fotografiile tale în rame personalizate în tematici de sezon pe care le inlocuim constant pentru a oferi mereu cele mai diversificate ocazii de amintiri minunate. 

În plus, am inclus și un cadru personalizat cu Statuia “De-a telefonul”, drapel de revoluție în cazul în care dorești un suvenir original cu cel mai emblematic monument al orașului. 

Cât costă? 

Prețul unei sesiuni este de 20 lei și include fie 2 strip-uri, fie un colaj personalizat cu tematica dorită. 

Toate opțiunile cu care te-ai obișnuit deja la cabinele din mall sunt disponibile, inclusiv Foto ID.

Doar la Iulius Gardens se pot face aceste foto instant? Doar la Timișoara?

Găsești cabinele BW Photo Booth în majoritatea centrelor comerciale din marile orașe din România. 

AICI poți să vezi o listă și locația exactă a fiecărei cabine din fiecare oraș.

Te așteptăm cu drag și zâmbet! 

intră pe site