Căsuța BW Photo Booth la Târgul de Crăciun

Moș Crăciun aduce Căsuța BW Photo Booth la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca.

Aceasta va fi amplasată în incinta târgului din Piața Unirii până pe data de 31 Decembrie ora 15.00. 

În tot acest timp, aveți posibilitatea să captați instant magia Crăciunului cu fotografii la minut. Vă provocăm să surprindeți cele mai frumoase zâmbete si cele mai haioase expresii faciale.

Ce este Căsuța Foto? 

Căsuța foto este ultima noastră adiție în colecția originală de photo booth-uri BW Photo Booth și a fost creată special la cererea lui Moș Crăciun. Este pentru prima dată disponibilă la un astfel de eveniment și sperăm să aducă bucuria momentului în cât mai multe cămine așa cum Moșu’ însuși și-ar dori.

Căsuța BW Photo Booth include o cabină foto instant cu meniu touch screen foarte similară cu cele amplasate la Iulius Mall si VIVO! Cluj-Napoca. Vezi AICI un scurt tutorial cu modul de operare.

Meniul este prietenos, distractiv și ușor de folosit. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile haioase pas cu pas și să ai pregătită cea mai simpatică față a ta. 

Ce fel de foto se pot face? 

Vei putea alege formatul strip (semn de carte) sau varianta colaj personalizat. Colajul încadrează 4 din fotografiile tale în rame personalizate în tema Crăciunului.

În plus, am inclus și un cadru personalizat cu Statuia lui Matei Corvin în cazul în care dorești un suvenir original cu cel mai emblematic monument al orașului. 

Cât costă? 

Prețul unei sesiuni este de 20 lei și include fie 2 strip-uri, fie un colaj personalizat cu tematica dorită. 

Toate opțiunile cu care te-ai obișnuit deja la cabinele din mall sunt disponibile cu excepția variantei Foto ID. 

Îți recomandăm să folosești idea și pentru a include în cadoul de Crăciun o amintire instant cu tine sau cu voi pentru cei dragi. În mod special colajele de Crăciun sunt foarte pitorești și arată excelent într-o ramă sau chiar pe frigider daca le adaugi bandă magnetică. 

Varianta strip se porivește perfect dacă vrei să dăruiești o carte.

Doar la târg se pot face aceste foto instant? Doar la Cluj – Napoca?

Găsești cabinele BW Photo Booth în majoritatea centrelor comerciale din marile orașe din România. 

AICI poți să vezi o listă și locația exactă a fiecărei cabine din fiecare oraș.

Exclusiv în Cluj-Napoca ne găsiți în aer liber la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca, la VIVO! Cluj-Napoca și Iulius Mall Cluj-Napoca.

Alături de Moș Crăciun, echipa de spiriduși BW Photo Booth vă dorește Sărbători Magice cu amintiri de neuitat! 

intră pe site