Câștigați o croazieră de vis cu BW Photo Booth!

BW Photo Booth vă trimite în luna de miere! Participați la concurs și puteți câștiga o croazieră de vis pe Marea Mediterană!

Dacă ați stabilit data nunții și doriți să oferiți invitaților voștri mărturii inedite – veritabile suvenire moderne și, mai ales, palpabile – vă propunem să citiți rândurile de mai jos!

BW Photo Booth vă pune la dispoziție cabine foto de ultimă generație pentru nunta voastră. Vă oferim un pachet complet și complex de servicii, iar fâșiile de poze realizate se pot dovedi a fi mărturia perfectă. Mai mult decât atât, în perioada 15.01.2016 – 31.05.2016, organizăm o tombolă, în cadrul căreia puteți câștiga o croazieră de vis în Marea Mediterană!

Pot participa la tombolă următoarele categorii de persoane:
a) persoane care au încheiat, deja, un contract cu firma noastră, pentru o nuntă care urmează să se desfășoare în anul 2016;
b) persoane care vor încheia un contract de prestare servicii cu BW Photo Both până, cel târziu, la data de 31.05.2016.

Oferta de servicii închiriere cabină foto pentru nuntă poate fi solicitată pe website-ul nostru. În cel mai scurt timp după completarea formularului, veți primi oferta pe email. Între timp, vă invităm să aflați mai multe detalii despre serviciile și beneficiile incluse în pachetul BW Photo Booth pentru nuntă și să ne vizitați la standul nostru din cadrul expozițiilor la care participăm, în această perioadă. Ne anunțăm fiecare mișcare și pe pagina Facebook BW Photo Booth.

Tombola se desfășoară în parteneriat cu Croaziere.net. Partnerul nostru din cadrul acestui concurs oferă o croazieră all-inclusive persoanei declarate câștigătoare și partenerului/ partenerei acesteia. Perioada croazierei va fi stabilită ulterior, prin selectarea uneia dintre cele 9 perioade disponibile, comunicate de Croaziere.net.

Cuplul câștigător va fi desemnat prin tragere la sorți, prin intermediul website-ului random.org, în data de 01.06.2016. Organizatorii tombolei vor publica numele câștigătorului concursului pe website-urile proprii, precum și pe paginile de pe rețelele de socializare. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre concurs, consultând Regulamentul de desfășurare a campaniei „Câștigați o croazieră de vis cu BW Photo Booth!”.

Mai mult, oferim tuturor persoanelor înscrise în competiție posibilitatea de a beneficia de o reducere de 10% la achiziționarea unui pachet de servicii de la Croaziere.net, partenerul nostru în organizarea acestei tombole.

Așteptăm, cu drag, să ne cunoaștem și vă încurajăm să vă înscrieți la concurs!

Mult succes!
Echipa BW Photo Booth

intră pe site