Cadou Valentines Day și Dragobete – Foto Love Frames

Ești în căutarea unui cadou de Valentines Day și Dragobete? BW Photo Booth a creat Foto Love Frames. O imagine face cât 1000 de cuvinte. Ce poate fi mai frumos și expresiv decât o amintire instant cu tine sau cu voi doi?

Foto Love Frames este o colecție de 3 rame pentru fotografii instant personalizate în tematica iubirii. Acestea sunt disponibile la orice cabină foto BW Photo Booth din mall sau centru comercial din Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timișoara, Târgu Jiu, Târgu Mureș

Cum obții un Foto Love Frame 

Pentru a obține instant cadouri de Valentines Day din colecția Foto Love Frames trebuie doar să urmezi instrucțiunile meniului touch screen de la secțiunea Foto Fun. Tu alegi modelul preferat. Aparatul va realiza pe loc o sesiune de 4 fotografii pe care le va încadra în rama selectată. Ai posibilitatea să refaci de 2 ori sesiunea înainte de a confirma comanda de printare.

Ziua Îndrăgostiților, Valentines Day 2021 din 14 februarie sau Dragobete 2021 din 24 februarie pot fi imortalizate într-un singur minut. Foto Love Frame este un inspirat cadou Valentines Day și Dragobete. Totodată, poți folosi ideea ca alternativă de felicitări de Valentines Day.

Indiferent dacă ai pornit în căutare de cadouri Valentines Day pentru el sau cadouri Valentines Day pentru ea, cabinele BW Photo Booth au soluția într-un minut ; )

Noi credem că cele mai de preț lucruri sunt întodeauna amintirile și experiențele frumoase păstrate alături de persoana iubită. Un cadou șimplu și personal care vă reprezintă nu are termen de valabilitate.

Vezi locația tuturor cabinelor BW Photo Booth din România – aici.

Am inclus mai jos un demo de funcționare al meniului Foto Fun.

“Vei realiza când vei privi înapoi asupra vieții tale că momentele în care ai trăit cu adevărat sunt acelea în care ai făcut lucruri în spiritul dragostei.” – Henry Drummond

 

 

 

 

 

 

 

intră pe site