Cabina foto Târgu Mureș relocată la Shopping City

Cabina foto Târgu Mureș marca BW Photo Booth a fost relocată în cadrul Shopping City Târgu Mureș. 

An de an ne propunem să fim cât mai aproape de iubitorii fotografiei instant. Dorim un maxim de eficiență pentru toți utilizatorii dornici să obțină rapid fotografii distractive sau de tip ID pentru documentele oficiale.

După o frumoasă colaborare cu centrul comercial Promenada Târgu Mureș, am decis să repoziționăm cabina foto din Târgu Mureș mai aproape de centrul orașului. Începând cu data de 1 februarie 2021, acesta este disponibilă la Shopping City Târgu Mureș. O puteți identifica ușor la nivelul 1 vis a vis de Cineplexx după design-ul vesel și logo-ul zâmbitor BW Photo Booth.

Cum folosești cabina foto BW Photo Booth?

Indiferent dacă dorești să pleci acasă cu o amintire palpabilă, să oferi un cadou original sau să obții pe loc fotografii tip buletin, ai găsit soluția “instant”. 

Cabina foto BW Photo Booth din Shopping City Târgu Mureș este un aparat tip gheretă pe care îl oprerezi chiar tu. Este foarte ușor, distractiv și la preț avantajos. Dispune de un meniu touch screen unde oricie poate urma fără dificultăți instrucțiunile. În plus ai intimitate și nu depinzi de un fotograf. Poți vedea înainte fotografiile, refuza sau alege imaginea dorită.

Ce fel de fotografii obții la cabina foto BW Photo Booth?

Poți obține atât fotografii distractive cât si fotografii tip ID, tip pașaport pentru documente oficiale la cabina foto BW Photo Booth. 

Pentru fotografii distractive, foto FUN, ne place să te surprindem mereu cu cadre, filtre și modele noi pe teme variate și de sezon. Astfel, nu te plictisești niciodată să faci o vizită la cabina foto la fiecare sesiune de cumpărături din cadrul Shopping City Târgu Mureș 

Ești în căutarea unui cadou semnificativ, cu mult suflet și originalitate? Ce zici de o fotografie palpabilă într-un cadru creativ? Cei dragi vor aprecia o fotografie cu tine, voi doi, gașca sau familia. O amintire palpabilă va fi numai bună de pus în vitrină sau pe frigider. 

Ce fel de foto ID obții la cabina foto?

Am configurat meniul foto ID special pentru documente oficiale, ID sau pașaport. O sesiune generează un set de 8 bucăți de fotografii în dimensiune standard  3,5 x 4,5 cm.  

Tu alegi care dintre fotografiile realizate pe loc dorești să fie printate de aparat. Obții 8 bucăți în loc de 6 la doar 20 lei. Durata? 1 minut ; )

Unde mai găseți cabina foto BW Photo Booth? 

BW Photo Booth este un brand național disponibil în toate marile orașe din România. Se extinde anual continuu și în curând va ajunge în fiecare metropolă. 

Suntem prezenți în Baia Mare, Brașov, București, Constanța, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timișoara și, desigur, Târgu Mureș.

Poți identifica locația exactă a cabinei în fiecare oraș AICI.

intră pe site