Cabina foto la Nunta, Botez, Majorat, Petreceri - BW Photo Booth Cluj

Cabină foto la evenimente private

NUNTĂ Cea mai importantă zi din viața voastră trebuie imortalizată! O cabină foto de închiriat pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii! Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să o descarce și în format electronic! Pe lângă acestea, urările lor pot fi captate de cabina foto într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați ulterior, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă!

MAJORATDeși se spune că numai de la 18 ani începe viața adevărată, trecerea de la adolescență spre maturitate trebuie marcată cu o petrecere pe măsură. Încă nu te-ai decis dacă vrei ca petrecerea să fie într-o sală de evenimente sau un club, dar un singur lucru e cert: vrei să te distrezi de minune! Un photo booth poate fi un element de distracție al petrecerii, colțul vesel fiind pe placul prietenilor și al rudelor invitate!

BOTEZ De ce să nu captezi cele mai haioase momente din primul și cel mai semnificativ eveniment din viața copilului tău? Cabina foto asigură distracția necesară petrecerii de botez, care în același timp oferă invitaților tăi prilejul de a se fotografia cu sărbătoritul! Și să nu uităm nici de tăblițele personalizate cu tematica botezului! Prima petrecere a vieții merită sărbătorită așa cum se cuvine!

Petrecerea de aniversare este momentul în care cinstești timpul trecut, prin prisma ta personală. Poate fi vorba de o simplă petrecere de zi de ANIVERSARE naștere sau o aniversare a nunții de aur, un singur lucru este cert: trebuie sărbătorită! O simplă petrecere cu baloane, pizza și bere sau una mai sofisticată cu șampanie, mâncăruri alese și o formație – fiecare trebuie animată și imortalizată de o cabină foto!

Parcă era ieri când pășeai pentru prima dată în sala de curs… Și iată tot așa, într-o clipă au trecut anii facultății! Acum este de la sine înțeles că acești BANCHETE, BALURI ani merită sărbătoriți! Fie că optezi pentru o cabină foto pentru banchetul de absolvire al facultății sau pentru un bal mascat organizat minuțios, trebuie să fii atent/ă și la preferințele invitaților. Iar experiența ne spune că un photo booth face ca evenimentul să fie cu adevărat neuitat!

Ne-am văzut la sute de evenimente captând emoții și listând amintiri! De ce să nu profiți și tu de tăblițele personalizate pentru petrecerea ta, și să aduci zâmbete de bucurie invitaților tăi? Chiar dacă vrei să imortalizezi ALTE  PETRECERIpetrecerea burlacilor / burlă- cițelor, sau vrei cabina foto pentru petrecerea de Crăciun, Revelion sau casă nouă, noi suntem aici!

NUNTĂ

Cea mai importantă zi din viața voastră trebuie imortalizată! O cabină foto de închiriat pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii! Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să o descarce și în format electronic! Pe lângă acestea, urările lor pot fi captate de cabina foto într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați ulterior, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă!

MAJORAT

Deși se spune că numai de la 18 ani începe viața adevărată, trecerea de la adolescență spre maturitate trebuie marcată cu o petrecere pe măsură. Încă nu te-ai decis dacă vrei ca petrecerea să fie într-o sală de evenimente sau un club, dar un singur lucru e cert: vrei să te distrezi de minune! Un photo booth poate fi un element de distracție al petrecerii, colțul vesel fiind pe placul prietenilor și al rudelor invitate!

BOTEZ

De ce să nu captezi cele mai haioase momente din primul și cel mai semnificativ eveniment din viața copilului tău? Cabina foto asigură distracția necesară petrecerii de botez, care în același timp oferă invitaților tăi prilejul de a se fotografia cu sărbătoritul! Și să nu uităm nici de tăblițele personalizate cu tematica botezului! Prima petrecere a vieții merită sărbătorită așa cum se cuvine!

ANIVERSARE

Petrecerea de aniversare este momentul în care cinstești timpul trecut, prin prisma ta personală. Poate fi vorba de o simplă petrecere de zi de naștere sau o aniversare a nunții de aur, un singur lucru este cert: trebuie sărbătorită! O simplă petrecere cu baloane, pizza și bere sau una mai sofisticată cu șampanie, mâncăruri alese și o formație – fiecare trebuie animată și imortalizată de o cabină foto!

BANCHETE, BALURI

Parcă era ieri când pășeai pentru prima dată în sala de curs… Și iată tot așa, într-o clipă au trecut anii facultății! Acum este de la sine înțeles că acești BANCHETE, BALURI ani merită sărbătoriți! Fie că optezi pentru o cabină foto pentru banchetul de absolvire al facultății sau pentru un bal mascat organizat minuțios, trebuie să fii atent/ă și la preferințele invitaților. Iar experiența ne spune că un photo booth face ca evenimentul să fie cu adevărat neuitat!

ALTE  PETRECERI

Ne-am văzut la sute de evenimente captând emoții și listând amintiri! De ce să nu profiți și tu de tăblițele personalizate pentru petrecerea ta, și să aduci zâmbete de bucurie invitaților tăi? Chiar dacă vrei să imortalizezi petrecerea burlacilor / burlă- cițelor, sau vrei cabina foto pentru petrecerea de Crăciun, Revelion sau casă nouă, noi suntem aici!

TESTIMONIALE

Cu siguranţa recomandam serviciile dumneavoastră!!! E ceva nou, care prinde la tineret şi nu numai! Toata lumea a fost su per încântata de idee şi ne-au felicitat pentru alegerea fa cuta! Va mulţumim încâ o data pentru serviciile dumneavoastră, cu siguranţa vom apela din nou! Mult succes!

Daniela & Codrin

Mii de mulţumiri celor de la BW Photo Booth, pentru o experienţa unica! Atracţia serii! Distracţie maxima! Imortalizarea clipelor de neuitat! Profesionalism şi râbdarefarâ margini, cu zâmbetul pe buze!

Melinda & Gábor

PACHET STANDARD BW PHOTO BOOTH

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

Pachetul standard este disponibil pentru 3, 5 și 8 ore.
* Inclus numai în pachet standard pentru 5 și 8 ore. ** Inclus numai în pachet standard pentru 8 ore.

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

click pe pictograme pentru ilustrații  ; )

La ce să fii atent în evaluarea ofertelor de preț? Te ajutăm cu informații utile aici.


Este aceeași aparatură clasică BW Photo Booth cu care te-ai întâlnit la evenimentele anterioare – acum și la petrecerea ta! Sistemul integrat de hardware și software fac ca asamblarea acesteia să fie o joacă de copii: carcasă ușoară din aluminiu, pe roți, cu imprimanta încorporată în carcasă! În plus față de aceste avantaje, include în mai multe dimensiuni: 4 ecrane complet personalizabile, dimensiune medie cu un ecran pentru evenimente generice, și Pocket (2 ecrane) – definiția noastră pentru evenimente scurte, dar reușite!

Credem în trenduri, și feelingul retro – iar ce poate fi mai fun decât o reîntoarcere la trendul american de photo booth! Întruchiparea acestui feeling sunt fotografiile de tip fâșii, care, în momentul sesiunilor foto, se pot imprima color sau alb-negru.

Dacă dorești mai mult decât poze în format fâșie, poți alege dintr-o poză de 10×15 cm, conținânt aceeași doză de amuzament în 4 cadre amuzante!

Orice invitat sau participant la evenimentul tău merită să surprindă cele mai haioase momente! De aceea sesiunile foto și implicit printările aferente sunt nelimitate, deci nu te va reține nimeni să stai de încă 10 ori la coadă pentru sesiuni noi de poze!

Fiecare invitat primește o poză listată după sesiunea foto! Iar asta înseamnă, că oricâte persoane participă la o anumită sesiune, fiecare participant la sesiunea aferentă va pleca cu o fotografie proprie!
După listarea fotografiilor, acestea se pot descărca de pe cloud, după care există posibilitatea de a le distribui pe diferite rețele sociale (Facebook, Twitter, Instagram).
Nu te așteptai, însă… pe lângă pozele haioase listate în timpul sesiunilor foto, se generează și un GIF, pentru ca ulterior să-l poți distribui pe rețelele de socializare și să vă bucurați și în spațiul virtual de petrecerea memorabilă!
Ai primit mesaje – și nu de orice fel: înregistrări video! Urări de bine, întâmplări amuzante relatate numai pentru tine, sau… lista opțiunilor este imensă! Cabina foto este echipată și cu un microfon dedicat, prin urmare nu se pierde mesajul transmis în zgomotul din fundal. De cele mai multe ori, aceste mesaje redau mai fidel atmosfera de la petrecere chiar decât pozele propriu-zise!

Vrei ca invitații tăi să-și reamintească nu numai clipele amuzante, ci și evenimentul la care s-au distrat de minune? În cazul pozelor tip fâșie, ultimul cadru este personalizat cu logo-ul evenimentului vostru, iar în cazul pozelor 10×15 cm, spațiul dintre cadre. Cu alte cuvinte: personalitatea ta se transpune în logo-ul evenimentului!
Acordăm atenție celor mai mici detalii! În timpii liberi și înainte de fiecare sesiune foto, invitații tăi vor revedea, încă odată, pe welcome screen, mesajul vostru personalizat special pentru ei (fotografii save the date, etc).

Fotografiile tip fâșii sunt magnetizate pe partea superioară a pozelor, cu magnet autocolant de dimensiunea de 1/5 din lungimea fâșiilor. Pe lângă acest număr de magneți, poți opta pentru suplimentarea acestora din pachetul de opțiuni, sau pentru magnetizare pe întreaga suprafață a fotografiilor de acest tip.

Talentul invitațiilor tăi de fi mega-amuzanți va fi accentuat totodată de accesoriile haioase (pălării, ochelari supradimensionați, peruci, mustăți, buze cu dinți enormi, etc.) și tâblițele cu mesaje (V.I.P., Am venit pentru sarmale, Party Animal, etc.)
Îți aducem în premieră o unealtă super-amuzantă pentru a crește și mai mult interactivitatea cu cabina foto generând implicit poze și mai hazlii! Îți oferim din start 12 mesaje amuzante, care, la cerere și contra cost, se pot personaliza cu mesajele voastre!
Vrei să fii cât mai zen la evenimentul tău personal, de aceea venim cu o echipă de 2 persoane care vor asigura asistența pe întreaga durată a evenimentului, gestionând șirul imens de oameni care stau la rând la cabina foto, plus toate detaliile ce sunt necesare pentru buna funcționare a serviciului!
Amintirile cu invitații tăi îți aparțin și ție! În plus, ce poate fi mai amuzant decât să râzi în hohote vâzând ce nebunii le-au trecut prin cap în timpul petrecerii! Astfel, recuperezi timpul pierdut, într-un moment ales de tine! Formatul suportului ți-l alegi singur: USB sau DVD!
Vrei ca pozele tale să fie și mai haioase? Această opțiune presupune aplicarea unui template/filtru peste pozele voastre, în formatul ales de voi!
Arta stradală este întotdeauna pe placul celor care sunt în pas cu moda! Iar aceste curente artistice reproduc chiar aceste subtilități – direct pe poza ta! Prin activarea acestui filtru, pozele voastre vor fi reproduse conform filtrului.
Dacă dorești mai mult decât poze în format fâșie, poți opta pentru varianta 10×15 cm, conținânt aceeași doză de amuzament în 4 cadre amuzante!
Mărimea întotdeauna are un aport de valoare! Iar pozele cu un singur cadru chiar asta reprezintă! O singură secundă din fața aparatului foto! Cabina foto este o prezență fascinantă atât pentru invitații tineri, cât și pentru cei în vârstă. Iar aceștia doresc, în cele mai multe cazuri, o amintire simplă de la evenimentul vostru!
Deja știi din prima clipă că ai mai mult de 300 de invitați? Sau doar vrei să te asiguri că toți cei care vor face fotografii vor primi fotografii magnetizate? Poți opta pentru a suplimenta magneții pe fâșii – și toți invitații vor avea posibilitatea de a-și revedea pozele pe frigider!
Pozele magnetizate pe toată suprafața rezistă și mai mult în timp! Pe lângă acestea, se lipesc mult mai bine pe suprafețele din metal, ceea ce împiedică să se curbeze la margini. Pentru poze ce rezistă în timp, recomandăm magnetizarea fâșiilor pe toată suprafața acestora!
Dacă vrei ca și pozele de 10×15 cm să poată fi lipite pe suprafețe de metal, îți recomandăm magnetizarea acestora. De ce magnetizăm pe toată suprafața pozelor, față de alte echipe? Pentru că, din cauza dimensiunii mari a pozei, un magnet aplicat doar partial, determină în timp curbarea acesteia.
Vrei ca montarea cabinei foto să se facă înainte ca invitații să ajungă în sală? Iar distracția propriu-zisă să înceapă numai de la o oră fixată în prealabil? Diferența de ore dintre aceste două activități se calculează conform tarifelor stand by.
Petrecerile reușite au în comun faptul că se încheie cu mult după miezul nopții! Nu de puține ori suntem rugați să foto-documentăm toată distracția, până la sfârșitul petrecerii!
Venim cu o gamă largă de tăblițe, însă dacă dorești ca frazele amuzante să se refere strict la evenimentul tău, ai libertatea de a veni cu o listă generoasă de idei.
Un album cu toate fotografiile realizate la cabina foto cu mesajele celor ce apar în poză! 2 în 1: amintirea pozelor cu cei dragi plus mesajele lor, toate la un singur loc! Deci, la fiecare sesiune de poze, îți listăm o fotografie extra, special pentru guestbook. Includem un album foto în oferta noastră curentă și recuzita aferentă: pixuri colorate și lipici special pentru poze.
Cu toții ne atașăm de amintirile frumoase, iar pe lângă opțiunea de a le amplasa pe frigider, poți opta și pentru o ramă specială pentru fotografiile de tip fâșii. Perfecte și pentru mărturiile de la nuntă, ramele foto pentru fotografiile strip îți oferă posibilitatea de a-ți surprinde invitații cu cel mai neobișnuit cadou ce poate fi revăzut pe birou, noptieră sau oriunde vor ei!
Îți aducem în premieră o unealtă super-amuzantă pentru a crește și mai mult interactivitatea cu cabina foto și care generează implicit poze și mai hazlii! Îți oferim din start 12 mesaje amuzante, care, la cerere și contra cost, se pot personaliza cu mesajele voastre!
intră pe site