BW Photo Bus la test drive cu roboți

În februarie am luat parte la un eveniment cu totul și cu totul deosebit. Am dus BW Photo Bus la test drive cu roboți. Am avut plăcerea să imortalizăm momentele de bucurie și emoție la evenimentul Test drive cu roboți organizat de Porsche Romania.

Robotică încă din liceu

O echipă de tineri liceeni s-au implicat într-o competiție numită BRD First Tech Challenge, și făceau o demostrație de roboți ce făcuseră. Competiția “Test drive cu roboți” presupune ca echipele să fie cei mai buni în materie de inginerie. Aceștia nu trebuie sa neglijeze nici partea de comunicare, marketing și aplicabilitate a roboților dezvoltați. Totodată antrenează adolescenții cu talent să lucreze în echipe, pentru a dezvolta spiritul de echipă, ajutorul reciproc.

Volkswagen a oferit cadrul antrenamentului în showroom-ul Volkswagen din București. În cadrul acestui eveniment vizitatorii au putut nu numai să participe la o demonstrație a echipei „The braingineers”, ci să se piardă în lumea fascinantă a mărcii Volkswagen.

Experiența Volkswagen

Lumea Volkswagen abundă într-o istorie bogată și mituri pe măsură. Câte legende nu se zic despre primul model Beetle (Type 1), ș despre arhicunoscutul Hippie Van (Type 2)? Fiind adevărate piese de rezistență a evenimentului, experiența augmentată a fost extins și cu experiența vizitatorului de a printa modele 3D de mașinuțe. Copiii le puteau și colora, tot cu stilouri 3D. Iar pauza de cafea era intensificată cu momente haioase imortalizate în BW Photo Bus.

Vizitatorii cu carnet de conducere erau așteptați la un test drive cu cele mai noi modele Volkswagen.

Înainte de a încheia

Ne-am simțit bine la eveniment, și am simțit cu toții că BW Photo BUS a ajuns acasă. Am adus acasă amintiri plăcute și mii de zâmbete de la cei care au trecut pragul BW Photo Bus în cadrul Test drive cu roboți. 

Suntem echipa BW Photo Booth, lideri în idei trăznite. Te ajutăm să imortalizezi momentele deosebite din viața ta!

Fie că este vorba despre:

– un moment haios, spontan la shopping într-un centru comercial;

– sau dorești ca petrecerea ta să fie de neuitat

Dacă ești în căutare de ceva cu adevărat inedit, noi avem soluția: o cabină foto într-o mașină istorică complet restaurată!

Ce îți garantăm:
– diversitate și creativitate, produse unicat pentru evenimente de neuitat
– calitate superioară a fotografiilor
– cel mai bun raport preț calitate
– operativitate și seriozitate

Pentru mai multe informații, ne găsiți aici

Vizitați ➡️ canalul nostru de Youtube 

intră pe site