BW Photo Bus – 4 x 1 pentru a te diferenția

Când o imagine face cât 1000 de cuvinte, fiecare detaliu contează. Iar noi ne mândrim cu cel mai de impact “detaliu”: BW Photo BUS, un concept unic în Transilvania.

Atunci când dorești o cabină foto nuntă și dar și un décor foto unic și creativ, oferim soluția. Un 2 în 1 pentru cea mai cool ședință foto nuntă: pachetul BW Photo Bus.

Vorbim desptre un mini van superb VW T2 autentic reabilitat în interiorul căruia am încorporat o cabină foto. Acesta va fi cu siguranță “glazura” colorată în vibrații de bucurie portocalie. Este “cireașa de pe tortul cu amintiri” și momente haioase, distracția instant de la evenimentul tău.

Deja am făcut plinul cu voie bună și abia așteptăm să oprim motorul la evenimentul tău.

Te luăm cu noi și facem câteva opriri la un pahar de inspirație și cadre spontane în decoruri naturale superbe?

Tu pentru ce ai prefera să folosești BW Photo Bus?
  1. Foto instant de la cabina foto încorporată
  2. Piesă superbă de décor pentru foto miri / invitați
  3. Transport miri / invitați VIP
  4. Campanie publicitară pentru a pune în valoare produsul tău

Da. Poți să folosești BW Photo Bus și în asociere cu brandul tău. Aspectul sic cu un caracter vintage va atrage cu siguranță atenția dacă țintești o nișă de clienți care apreciază calitatea și originalitatea.

Prietenii nostri de la Vanilla Events au construit cu mult bun gust o tematică rustică de inspirație vintage în jurul BW Photo Bus.

Marelbo ne încurajează ca oriunde am merge sau oriunde ne-ar purta viața, să pășim cu încredere alegând pantofii și brandul potrivit.

Stăm cu cheia în contact așa că, dacă dorești să rezervi BW Photo Bus click AICI și solicită o ofertă personalizată. Un consultant de vânzări te va contacta în cel mai scurt timp posibil. Sperăm din suflet să îți fim alături în cele mai importante momente și planuri.

Pentru că este un produs unic și foarte solicitat, recomandarea noastră este să ne contactezi din timp spre a asigura disponibilitatea BW Photo Bus.

 

intră pe site