BW Photo Booth trăiește vara alături de voi

Cu siguranță, printre toți prietenii noștri, sunt (cel puțin) câțiva care ne urmăresc blogul și se întreabă ce e cu scurta pauză pe care ne-am luat-o de la publicarea de articole. Nu, nu suntem în concediu. Dimpotrivă! Suntem mai „în priză” decât oricând. Participăm la evenimente care mai de care mai frumoase, mai antrenante și mai haioase, alături de voi. Avem o vară plină de momente drăguțe, petreceri elegante, festivaluri interesante și nu numai.

Ne facem provizii de fericire împreună cu voi toți. Ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem lângă voi și invitații voștri. Ne găsim inspirația în toate zâmbetele pe care le surprind cabinele foto BW Photo Booth. Ne alăturăm distracției cu orice ocazie care ni se oferă. Ne „hrănim” din experiențele și trăirile unice ale acestei veri.

Constatăm cu bucurie că serviciile de închiriere cabină foto sunt din ce în ce mai căutate. Beneficiile pe care le pot aduce oricărui tip de eveniment devin din ce în ce mai evidente, pentru din ce în ce mai mulți dintre voi. Este o veritabilă plăcere pentru noi să putem contribui, prin intermediul cabinelor noastre foto, la crearea unei atmosfere speciale la petrecerile pe care le organizați.

Vă mulțumim! Și haideți să împărtășiți cu noi bucuriile verii, urmărindu-ne și pe Facebook (unde încercăm să fim mai activi).

intră pe site