BW Photo Booth se înnoiește în VIVO! Cluj-Napoca - BW Photo Booth

BW Photo Booth se înnoiește în VIVO! Cluj-Napoca

Prieteni clujeni și de pretutindeni,

BW Photo Booth v-a pregătit o nouă surpriză! Cabina foto din VIVO! Cluj-Napoca (fostul Polus Center Cluj) a fost înlocuită cu o cabină foto nou-nouță!

Pentru a ne arăta aprecierea față de voi, am decis să instalăm o cabină foto care are instalată cea mai modernă și performantă tehnologie. Astfel, voi vă puteți bucura de sesiuni foto haioase, împreună cu cei dragi, ori de câte ori vizitați acest centru comercial. Locația este aceeași cu care sunteți obișnuiți: intrarea 4, în fața Cinema City.

BW Photo Booth, cabina foto, cabina foto polus, cabina foto vivo, cabina foto cluj, photo booth polu, photo booth vivo, photo booth cluj, rebranding

Momentul acesta al schimbării este unul deosebit de important pentru noi, deoarece marchează și trecerea unei perioade mari de timp, în care am fost alături de voi în momentele de distracție. Ne propunem să vă oferim, în continuare, doar stări de bine și ocazii de a zâmbi.

Vă așteptăm, așadar, la noua cabină foto BW Photo Booth din VIVO! Cluj-Napoca! Vă garantăm o experiență fotografică pe cinste!

Cu drag,
Echipa BW Photo Booth

intră pe site