BW Photo Booth se înnoiește în Iulius Mall Timișoara!

Prieteni timișoreni și de pretutindeni,

Vă pregătim o surpriză! Cabina foto BW Photo Booth din Iulius Mall Timișoara va avea parte de o înnoire spectaculoasă! Mai exact: pentru a ne arăta aprecierea față de voi – prietenii noștri din Timișoara, am decis să înlocuim cabina foto care v-a suprins zâmbetele timp de 5 ani, până acum, cu o cabină foto nouă și mai performantă.

Cu ocazia inaugurării noii cabine foto în Timișoara, am lansat și un concurs pe rețeaua de socializare Facebook. Premiile pe care le puteți câștiga constau în sesiuni foto gratuite, realizate, în perioada 23-24 aprilie 2016, la noua cabină foto BW Photo Booth din Iulius Mall Timișoara.
Pentru a consulta Regulamentul de desfășurare a concursului “BW Photo Booth se înnoiește în Iulius Mall Timișoara!” și pentru a afla mai multe detalii despre condițiile de participare, vă invităm să vizitați pagina noastră Facebook.

Vă așteptăm în număr cât mai mare în weekend-ul 23-24 aprilie, la cabina foto BW Photo Booth din Iulius Mall Timișoara, pentru a primi un suvenir inedit de la relansarea cabinei foto.

Cabina foto BW Photo Booth din Iulius Mall Timisoara

intră pe site