BW Photo Booth la Crosul Divelor

UPDATE: Data de desfășurare a evenimentului Crosului Divelor 2020 unde BW Photo Booth este partener, se amână până la stabilizarea situației la nivel național privind măsurile de prevenire a Coronavirus. Revenim cu detalii imediat ce avem noutăți.

Simți adierea primăverii? Au sosit primele raze calde de soare, speranțele proaspete, mugurașii și ghioceii iar noi sărbătorim 1 martie, 8 mart ie și 14 martie (Crosul Divelor).

Da, 14 martie, când îi vom susține pe prietenii noștri de la Runners Club și te provocăm să ieși din amorțeala iernii la aer curat, mișcare și fapte bune.

Te invităm alături de BW Photo Booth la Crosul Divelor powered by Betfair Romania Development, un eveniment caritabil în sprijinul unor tineri atleți talentați cu posibilități financiare limitate din comunitatea locală.

O să fie distracție, energie și multe zâmbete active pe care echipa BW Photo Booth este acolo să le transforme instant într-o amintitre cadou de luat acasă.

De ce? Pentru că ne dorim ca toate doamnele și domnișoarele active să nu uite niciodată că sunt frumoase și puternice. Zâmbetele cele mai largi se nasc atunci când există sănătate printr-un mod de viață echilibrat și activ.

Cauza caritabilă:
Fondurile rămase după finalizarea evenimentului vor fi utilizate în demararea programului Bursele Runners Club, program care are ca scop susținerea unor tineri atleți talentați cu posibilități financiare limitate din comunitatea locală.

Vezi aici și aici toate detaliile despre Crosul Divelor și condițiile de participare.

Și nu uita să treci pe la standul BW Photo Booth. Toate  fotografiile vor fi gratuite ; )

Te așteptăm cu drag și zâmbet!

 

intră pe site