BW Photo Booth în sezonul târgurilor de nunți 2020

Luna ianuarie înseamnă pentru noi un început plin de planuri și idei creative și este dedicată mai ales celor care își organizează nunta sau logodna. BW Photo Booth în sezonul târgurilor de nunți 2020 a adus un plus de creativitate și chef de a colecta zâmbete de însurăței.

Unde ne-ați întâlnit

În acest an am ales cu dificultate din oferta vastă de evenimente interesante la care am fost invitați și ne-ar fi plăcut să participăm. În funcție de disponibilitatea echipei, produselor și locațiile de desfășurare, am optat în final pentru:

– Târg de nuntă „Planifică-ți nunta într-o zi”, organizat în perioada 10–12 ianuarie 2020, în localitatea Timișoara, la Casa Tineretului de firma SC DALISIS SRL;

– Târg de nuntă “Cluj-Napoca’s Wedding Show”, organizat în perioada 17–19 ianuarie 2020, în incinta Grand Hotel Italia, str. Vasile Conta nr. 2 la Cluj-Napoca;

– Târg de Nuntă “Weddfest 2020”, organizat în perioada 24–26 ianuarie 2020, în incinta BT Arena.

Atmosfera vibrantă a târgurilor este o reală încântare nu doar pentru viitorii miri, ci și pentru expozanți. Anul acesta ne-am reîntâlnit cu prieteni și cunoscuți din domeniu. Am discutat despre trenduri și ce anume își doresc cuplurile de îndrăgostiți în 2020.

Idei și prieteni noi

Ne-am făcut prieteni și parteneri noi, alături de care ne dorim să construim în acest an idei și promoții în colaborare. Pentru a răspunde și mai bine cerințelor clienților noștrii. Vanilla Events, Zahav Jewelry, Blitz VIP sunt doar o parte din oamenii minunați alături de care plănuim un sezon de colectat extra zâmbete de clienți mulțumiți.

BW Photo BUS (VAN)

În  cadrul Weddfest 2020 am avut ocazia de a prezenta BW Photo Booth BUS. Photo Van-ul nostru super cool a fost amplasat imediat la intrarea în  BT Arena, înăuntrul clădirii. Toți participanții au avut astfel ocazia să testeze și admire mașinuța noastră specială plecând acasă cu informații utile și fotografii reușite.

Ne-am bucurat de numărul mare de solicitări și ne-ar fi plăcut să fi putut onora toate cererile. Din păcate, avem un singur Photo Booth Van și nu am putut evita unele suprapuneri. Pentru a preîntâmpina astfel de situații la nunta voastră, vă recomandăm să  rezervați BW Photo BUS din timp. Dorim să ne asiguram că putem fi prezenți la evenimentul dumneavoastă și nu există o altă rezervare în același timp.

Profită de oferta #numazic

În ceea ce privește BW Photo Booth în sezonul târgurilor de nunți 2020, am avut disponibilă super oferta #numazic care include o reducere de 400 de lei la pachetul standard de 8 ore. Norocoșii care au primit fluturaș  de la noi au putut închiria o cabina foto BW Photo Booth la doar 1400 de lei.

Atenție! Daca ai fluturașul #numazic de la noi, acesta mai poate fi acționat până cel tarziu 01.03.2020! Regulamentul promoției poate fi consultat AICI.

Așteptăm cu drag și zâmbet să auzim vești de la frumoasele perechi de miri și le dorim spor la organizare!

intră pe site