BW Photo Booth în Mega Mall București

Sfârșitul lunii aprilie a fost unul plin de surprize marca BW Photo Booth. Pe lângă relansarea din Iulius Mall Timișoara, echipa BW Photo Booth a pregătit un eveniment special de lansare și în București. Astfel, începând din 25 aprilie 2016, o cabină foto absolut nouă și performantă vă așteaptă în Mega Mall București!

BW PhotoBooth Mega Mall Bucuresti

Cabina foto din Mega Mall București este amplasată la etajul 2, în apropierea Magic Casino. Sunteți bine veniți – cu mic, cu mare – pentru a face fotografii haioase și pentru a păstra o amintire plăcută a clipelor petrecute cu cei dragi. Vă veți convinge de faptul că prezența BW Photo Booth cu o cabină foto în Mega Mall București constituie un motiv în plus de distracție și de voie bună.

Cabina BW Photo Booth in Mega Mall Bucuresti

Dorim, de asemenea, să amintim prietenilor noștri bucureșteni și tuturor celor care vizitează capitala că pot face fotografii la minut și la cabinele foto BW Photo Booth din centrele comerciale AFI Palace Cotroceni și Promenada București. Vă așteptăm, cu drag, în oricare dintre aceste locații, pentru o sesiune fotografică ce garantează să vă aducă un zâmbet sincer pe chip.

intră pe site